dilemma
dilemma
mul on valida uue VOX VT15 ja Blackheart Little Giant combo vahel. Ma ei suuda otsustada kas valida mõnusa soundiga trans millel igasuguseid efekte või tipp klassi lampvõimendi. Iseenesest ma armastan lambi soundi aga kas sellise väikse v6imuga saab selle kätte? kui suur vahe neil kahel valjususe kohapealt on ehk sis kumb teeb rohkem lärmi?
Washburn WI-66PRO Idol Series 
Samick Greg Bennett design akust
Vox Nightrain + NT112 cabinet
Line 6 POD HD500X

Samick Greg Bennett design akust
Vox Nightrain + NT112 cabinet
Line 6 POD HD500X
- RockaRolla
Re: dilemma
Mul oli VOX, mingid võimusimud ja asjad olid peal aga näe müüsin maha. Ei meeldinud.
Throw the Jew Down the Well
Väidetavalt on komboversioon ilmetuma kõlaga ning kuidagi summutatud, pea + kabinet pidi olema parem variant. Ei oska ise kommenteerida, kuid sellist juttu olen mitmest kohast lugenud. Arvesta sellega, et Blackheart Little Gianti puhul pead ostma hunniku efektipedaale või multiefektipedaali. Kokkuvõttes läheb hulga kallimaks, kuid saundi seisukohast võttes valiksin kindlalt Little Gianti. Olen mõlemaid proovinud ning isegi Vox VT15 sugune korralik hübriid ei saa selle lampvõimu vastu. Puhtad toonid on palju ilusama kõlaga ning kuigi lõppvõimus on VT15-l lamp olemas, teeb Little Gianti munadega kärin sellele tuule alla.nuvlear0 wrote:mul on valida uue VOX VT15 ja Blackheart Little Giant combo vahel. Ma ei suuda otsustada kas valida mõnusa soundiga trans millel igasuguseid efekte või tipp klassi lampvõimendi. Iseenesest ma armastan lambi soundi aga kas sellise väikse v6imuga saab selle kätte? kui suur vahe neil kahel valjususe kohapealt on ehk sis kumb teeb rohkem lärmi?
Mr. Southpaw
Squier Classic Vibe '50s Telecaster '12
Vox AC4 / Vox Mini 3
Blue Flower Electronics Rangemaster
Squier Classic Vibe '50s Telecaster '12
Vox AC4 / Vox Mini 3
Blue Flower Electronics Rangemaster
Little giganti kohta saan öelda et mängin ise sellega proovis, paremat draivi ei ole kuskil kuulnud ( olenep pillist milelga ma mängin) clean on veits vaikne kuid kui enamus aja mängid draiviselt siis ütlen et sellest võimust saab suurepärsae draivi mis sobib ka valjuduselt proovis mängimiseks.