urmz mida sa mees seletad? Ta ütles ju, et otsis. Ma ka otsisin. Ei tule sealt googlist kannigi. Selle asemel et iriseda, anna see link kui nii kõva mees oled et üles leidsid.
Vilmar wrote:urmz mida sa mees seletad? Ta ütles ju, et otsis. Ma ka otsisin. Ei tule sealt googlist kannigi. Selle asemel et iriseda, anna see link kui nii kõva mees oled et üles leidsid.
No mida asja. Siin foorumis on küll nähtud tegelasi, kes soovivad, et neile kõik kandikul kätte toodaks. Ise ei viitsi vaeva näha. Ei viitsita isegi laulu pealkirja googlisse kirjutada
Kas sa ise oled ikka noodid googlest leidnud, et siin juba kolmandat korda sõna võtad ilma, et sinust mingit kasu abipalujale oleks? Ma soovitaks ikkagi selles enne veenduda, et nad seal olemas on ja neid nii lihtne leida on nagu sa väidad. Jõudu!
Kasu on olnud piisavalt. Olen näidanud selge koha kust need noodid on. Ja kui keegi väidab, et ei leia, siis peab ainult iseennast süüdistama. Selleltsamalt minu viidatud lehelt leidsin kohe noodid. Nagu eelpool mainitud, kulus mu selleks ca 30 sek. Ei ole võimalik, et ainult minu arvuti seda lehte näitab.
Soovitus, et kui tahad saada edukaks kitarristiks, peaksid ise ka vaema nägema ja tõsiselt otsima, süvenema jne. Nagu näha on ju noot olemas. Eluks ajaks ei saa selliseks õpilase maiguga tüübiks jääda, et keegi teeb su eest ette ja taha ära, nii et sina oled ainult mingi käpiknuku.
Uhh... ta ju ütles, et otsis... Et isegi sõber otsis... Mis te arvate, et ta valetab või? Ju siis tal ei võta ka brauser seda lehte lahti nagu mulgi. Kuulake inimest, mitte ärge kukkuge mõnitama kohe.