Mul on probleem selline, et läbi võimu on väga kõvasti kuulda nt straplockide kriginat või kerele koputust. Kruvisin helipead kere küljest lahti ja probleem tundub olevat selles, et helipeade aasad kust läbi kruvi keresse läheb, annavad ka edasi kruvide kriginat jne... Tänu sellele, et kruvid kere sees on edastab võim siis igasuguseid helisid mida ta ilmselt edastama ei peaks(kriginad jne). Kas kellegil on mingeid mõtteid kuidas seda lahendada annaks kuna eelnevalt mainitud straplockide krigin nt on kohati väga väga häiriv.
Helipea on helipea ja paratamatult võtab ka muud asja sisse. Kui ise kuulnud ei ole siis ei oska öelda kas sul on liigselt seda (midagi) kuulda. Kui kidra peale koputada eks siis seda ka võimust kuulda ole.
RockaRolla wrote:Helipea on helipea ja paratamatult võtab ka muud asja sisse. Kui ise kuulnud ei ole siis ei oska öelda kas sul on liigselt seda (midagi) kuulda. Kui kidra peale koputada eks siis seda ka võimust kuulda ole.
Seda kindlasti, kuid kui õrnalt kruvikeerajaga vastu lukkusid koputada on seda väga selgelt kuulda võimust.
mul sama. kõigil sama.
Asi on selles, et see paneb kas mähise vibreerima või keeled. Koputus tundub selle pärast kuputusena, et paneb keeled vastavalt võnkuma. Kidra kere on ju mõeldud selleks, et vibratsiooni edasikanda.
served wrote:mul sama. kõigil sama.
Asi on selles, et see paneb kas mähise vibreerima või keeled. Koputus tundub selle pärast kuputusena, et paneb keeled vastavalt võnkuma. Kidra kere on ju mõeldud selleks, et vibratsiooni edasikanda.
Kui keeli kinni hoida ei hakka keeled võnkuma. Ja kui Straplocki logistada ei pane see mitte mingi süsteemiga mähist vibreerima.
Eks see logistamine kandub üle helipeadesse ning ongi tulemus käes.
Pane kõrv vastu lauda ja kõige kaugemast otsast vaikselt mingi metall asjaga koputad ja vaata kui hästi kuuled.