Milliseid uusi keeli osta klassikalisele akustilisele kitarrile (Stagge). Kui pikad peavad nad olema ja kust neid Tartust saada võiks.
Uued keeled
Uued keeled
Kitarr sai ostetud märtsi lõpus ja suutsin lõpuks ühe keele purunema panna.
Milliseid uusi keeli osta klassikalisele akustilisele kitarrile (Stagge). Kui pikad peavad nad olema ja kust neid Tartust saada võiks.
- Frusciante
Ma olen enda akustilisele juba kaks korda uued keeled ostnud.
Nimelt siis kui ma esimest korda ostsin siiis oli kolmas keel kolmandast krihvlivahest ära kulunud või nagu see asi mis keele peale on keeratud või siuke traat peenike hargnes või tuli lahti.
Ja teist korda ostsin sellepärast et se kõige peenem keel lendas koguaeg ära.
Ja kulus liiga lühikeseks.
Nimelt siis kui ma esimest korda ostsin siiis oli kolmas keel kolmandast krihvlivahest ära kulunud või nagu see asi mis keele peale on keeratud või siuke traat peenike hargnes või tuli lahti.
Ja teist korda ostsin sellepärast et se kõige peenem keel lendas koguaeg ära.
Ja kulus liiga lühikeseks.
- liivainimene
- Frusciante
Mis naerad? Jätad keeled lipendama sinna või?IntC wrote:Frusciante wrote:Pikkus ei ole oluline.Kui jäävad otsad lipendama kaelal, lõika ära.
Eheh, muidugi
Tokai Silver Star '84/Epiphone G-400 Custom>EHX Big Muff>Boss DS-2/Rocktron Metal Planet>Boss DD-6>Dunlop Cry Baby 535Q>Crate Powerblock