Plaanis on osta lähiajal mingi selline vidin. Tahaks plusse ja miinuseid. Laisk nagu ma olen, ei viitsi internetist otsida vaid loodn et kellegil on kogemusi.
Nii palju kui ma Zoomidest kuulnud olen ei pidavat nad väga head olema, pigem siis juba Korg. Muidu mul on pakkuda selline asi nagu Digitech Gnx3000. Seal peal peale effektide ja amp modide ka mitukümmend erinevat trummi rütmi mida saab enda valitud tempoga taha mängima panna ja väga lihtsalt ka arvutisse lindistada. Kui on huvi anna teada
Siit saad veel rohkem infi selle kohta ja ka sample sounde kuulata http://www.musiciansfriend.com/product/ ... sku=156601
Morgoth wrote:Mina ostaks pigem kasutatud Boss GT-6 või 8.
misjaoks...sellest effektipudrust kasutad sa oma elu jooksul maksimum 15% niiet taegem oleks osta juba analoog, mis kestab sul aastaid kauem, kui need digijunnid, ja mina ei tea veel ühtegi digivärki, mis korralikule(näiteks dunlopi) analoogile ära teeks
Morgoth wrote:Mina ostaks pigem kasutatud Boss GT-6 või 8.
misjaoks...sellest effektipudrust kasutad sa oma elu jooksul maksimum 15% niiet taegem oleks osta juba analoog, mis kestab sul aastaid kauem, kui need digijunnid, ja mina ei tea veel ühtegi digivärki, mis korralikule(näiteks dunlopi) analoogile ära teeks
Ja sa oled väga tark poiss, aga mine õpi lugema. Ta tahab multiefektikat, mida kuradit sa minuga mölised ?
=) Enivei, kui korralik võimendi olemas on(ei, mitte see 2000kr pisike junn), siis on mõtet alles effektide poole pöörduda. Niikaua aga lisa raha ja osta midagi head oma raha eest!
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
tee mis tahad aga hoia zoomist eemale. eriti veel siis kui sa kavatset ploki draive kasutada. ma olen paariga higistanud nii, et ige verine, et sealt mingi kuradi heli kätte saada. PÕLEMA. ei saanud soundi!
aga jah... Boss oleks etem valik või siis Vox Tonelab. ehk õnnestub kusagilt kasutatud elukas leida
ja kusjuures toneworksi AX1500G meeldis mulle rohkem kui see AX3000G (tollel oli võimalus mingi loop sisse salvestada ja drive oli ka vähe elavam. uuel on lihtsalt unnik ajuvabasi sounde juures)
Probleem oli selles, et sa hakkasid vaidlustama Morgothi soovitust osta selline ja selline efektiplokk, ehkki teema alustaja oli mõista andnud, et ta just multiefektikat soovibki. Siinkohal analoog- ja digitaalefekte võrdlema hakata oli lihtsalt üleliigne ja teemast väljas.
Kui tahate selgitada, kes kellega ikkagi mölises, tehke seda privaatsõnumites. Siin teemas räägime konkreetsetest efektiprotsessoritest, mida tasub või ei tasu osta, eks?
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.