Näeb välja selline :
Iseenest tundub hea, kuid pole mänginud.. hm .. KUNAGI? Olen täielik algaja ja ei oska midagi. Peagi lähen õpetaja juurde õppima.
Kas te oskaksite öelda, kas see on hea kitarr v ei ole?
okei, aga mis sa arvad sellest, et mul läks praegu keel katkiRockaRolla wrote:Kui juba olemas on siis küll ise pihta saad kas on hea või mitteSee info võib ainult kahjuks tulla.
Mul on Waldu elektro-akust - normaalne pill on.
Tean, aga ma pingutasin nati liiga palju ja siis see lihtsalt.. hehe, läks katkiFaded wrote:Juhtub. Nüüd tead, et niisama pole mõtet kruttida. Pingutid on selleks, et kitarr häälde panna.
Jah, see on sisse ehitatud, sinna külje peale.RockaRolla wrote:Häälestaja on?
Häälestaja on ja see on seal sisse ehitatud. Ei usu kah, sest ma ise ikka olen süüdi. Keerasin lihtsalt liiga üle.served wrote:Ilma häälestajata pole küll mingit mõtet keeli litsalt kruttida. Muidugi kui kõige mustemat tsenaariumit kaaluda, siis võib kusagil sadula defekt ka olla, aga see on vähe usutav sellise pilli puhul (ei ole metallist elemente sadulates).
tahtsin häälde keerta ja keerasin üle:D:DD:, igastahes nüüd on see korras ja homme arvata vasti õpetaja juurde õppimaRockaRolla wrote:No kas tahtsid häälde keerata või lihtsalt üle keerata?
Sama ?:), v milline? Kaua olnud on?Shreddy wrote:Mul ka Walden.