Tead, mul isiklikult on sinu enda suhtumisest kõrini. Teine küsib sult täiesti viisaka küsimuse ja sina kukud kohe ülbitsema. Kui sa oma arvamust muul moel ei suuda põhjendada, kui et "ma olen 40 aastat pilli mängind ja praegu on siuke püss pill et vaata ja imesta", siis äkki peaksid ise suu koomal hoidma. Kogemus näitab, et inimesed, kes kipuvad hüppama oma kitarride hinna, vanuse või muude näitajatega, teevad seda selleks, et kompenseerida vajakajäämisi mingis muus kategoorias (näiteks reaalsetes teadmistes või mänguoskuses).ville wrote:Kle - ma küsin otse - mitu aastat sa oled mänginud kitarre? Ja palju neid sinu käest läbi on käinud? Kui tahad taas mölisema hakata - lase käia - ma ei võta enam vedu... Milleks? Seepärast, et olen tüdinud LOLLIDEGA vaidlemast.
/---/
Nii - - - - kui sul midagi head öelda pole - tead - ole parem vait. Ja - ära mölise.
Kui sa nüüd tahad rahulikult selgitada, miks viin on vähem keemia kui muud puhastusvahendid, või miks täpselt nood puhastusvahendid pillile ebatervislikumad on, siis lase käia. Mind väga huvitaks, millel su arvamus selle "krdi spets keemia" kohta baseerub, kui sa sellest kogu aeg eemale oled hoidnud.
Kui sa tahad lihtsalt näidata, kui kõva pillimees sa oled, sest sul on oi kui äge relv (ja ma kaldun arvama, et sa ülehindad oma kitarri päris kõvasti), siis selle jaoks on Minu tehnika teema. Ehkki ka seal pole see "sa pole nii tuusa pilli näinudki nagu mul on" liivakastimentaliteet eriti teretulnud.
Kui sa tahad lihtsalt teistega möliseda, siis lase siit foorumist parem heaga jalga.