Epiphone

Erinevate firmade pillid
Frusciante

Post by Frusciante »

Igastahes homme mul läheb uue kidra ostuks ja ilmselt on selleks mingi Epiphone. :)
Tokai Silver Star '84/Epiphone G-400 Custom>EHX Big Muff>Boss DS-2/Rocktron Metal Planet>Boss DD-6>Dunlop Cry Baby 535Q>Crate Powerblock
nuusi rohulane

Post by nuusi rohulane »

Siis anna siia ka teada, miukse valisid jne jne :P .
Morgoth

Post by Morgoth »

Frusciante wrote:Igastahes homme mul läheb uue kidra ostuks ja ilmselt on selleks mingi Epiphone. :)
Kas sa lähed poodi selle põhimõttega, et sa pead midagi ostma ?
Frusciante

Post by Frusciante »

Morgoth wrote:
Frusciante wrote:Igastahes homme mul läheb uue kidra ostuks ja ilmselt on selleks mingi Epiphone. :)
Kas sa lähed poodi selle põhimõttega, et sa pead midagi ostma ?
Niisama nillimist plaan nagu ette ei näinud jah. :?
Tokai Silver Star '84/Epiphone G-400 Custom>EHX Big Muff>Boss DS-2/Rocktron Metal Planet>Boss DD-6>Dunlop Cry Baby 535Q>Crate Powerblock
Frusciante

Post by Frusciante »

Ostsin siis selle Epiphone G-400 Customi ära. Ma ei saa absull aru miks te siin seda maha tegite :D . Ülikõva kidra. Soolosid on sitaks hea mängida, keeled kenasti lähedal kaelale ja puha. Kolm humbuckerit teevad head häält. Pill on sitaks ilus :P . Kael peenike. Müüjad soovitasid ka seda pilli. Nii et minge oma "Hoia sellest pillist eemale" jutuga peppu. :D
nuusi rohulane

Post by nuusi rohulane »

Siis tore, kui hea pill on. Endale ka Epiphone silma jäänd ;)
Frusciante

Post by Frusciante »

Seda ka, et need Epiphone Les Paulid, mis ma seal proovisin, olid palju-palju raskemad kui see kidra. See kidra on väga kerge. :P
Morgoth

Post by Morgoth »

Frusciante wrote:Seda ka, et need Epiphone Les Paulid, mis ma seal proovisin, olid palju-palju raskemad kui see kidra. See kidra on väga kerge. :P
Mida raskem, seda parem puit.(Enamasti)
nuusi rohulane

Post by nuusi rohulane »

Aga kuidas nende Les Paulide saund oli? Kui oskad kommenteerida :D
Frusciante

Post by Frusciante »

nuusi rohulane wrote:Aga kuidas nende Les Paulide saund oli? Kui oskad kommenteerida :D
Ei soundil polnud viga midagi, ja kõik oli korras, ainult raskemad olid. :D
nuusi rohulane

Post by nuusi rohulane »

Okei :D. Endale meeldib just see Les Pauli kuju.
Frusciante

Post by Frusciante »

nuusi rohulane wrote:Okei :D. Endale meeldib just see Les Pauli kuju.
Eks ta on ilus jah. Aga mul praegu Les Pauli kerega kidra juba olemas ja mõtlesin, et ostan SG kerega. :P
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Frusciante wrote:
nuusi rohulane wrote:Okei :D. Endale meeldib just see Les Pauli kuju.
Eks ta on ilus jah. Aga mul praegu Les Pauli kerega kidra juba olemas ja mõtlesin, et ostan SG kerega. :P
Mis hinnaga olid need Les Pauli Epiphoned?
See pill mis sa ostsid on küll nüüd ülikõva :D Kenat raha maksis ka :D
Frusciante

Post by Frusciante »

Les Paul Custom maksis seal umbes 12 000.- ja siis ühte Les Pauli proovisin veel, aga selle hinnasilti pole kusagil näha olnud ja ei ole küsinud ka, sest polnud huvitatud. :D
Goldec

Post by Goldec »

ok. Pillipoes on myygil epi LP junior '57 reissue. Epiphone lehel seda pole ja googles oli kirjas, et esimene reissue sellest tuleb v2ljs oktoobris..
??
Locked