kurikessu wrote:Ok sõnastuse viga, aga see on ju mõttetu kui täisversioon on alati saada. See on sama kui teha autost limiteeritud väljalase ilma mootorita, mis põhimõtteliselt maksaks sama palju kui mootoriga versioon. Jagada võib muidugi, aga miks ma seda peaks tahtma? Miks keegi peaks seda teha tahtma? Tasulise proge puhul saan sellest aru, sest siis on tegu puhtalt materiaalse huviga. Vabavata tükeldamine on lihtsalt ressursside raiskamine.
Küsimus polegi selles, miks keegi peaks seda tahtma.
kurikessu wrote:Ma ei saa täpselt aru, kust sa seda võtad. Reklaam reklaamiks. Milleks jagada näidiseid kui vabavaraline täisversioon on olemas? Audacity wini installer on 2,2 MB suurune, nii et ei saa ka ruumi kokkuhoiuga põhjendada.
Noh, kui ma küsisin, mis sul toodete reklaamimise vastu on, hakkasid sa vabavarast ja GPL-ist rääkima. Ma siis küsisin, et kas vabavaralise programmi reklaamimine samal moel (mingi tootega kärbitud versiooni kaasa andmine) oleks OK, ja sa ütlesid, et ei. Sellest jäi mulje, et sa oled põhimõtteliselt toodete reklaamimise vastu, sõltumata kasutatavast litsentsist. Kuna tundub, et ma eksisin, siis äkki seleted, milles antud juhul ikkagi probleem on?
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.