Muster jäi lõpptulemusena siiski väga kena. Bursti ma isiklikult poleks teinud, aga bindingu mõte tundub küll üsna hea.
Praegu kärab ka juba päris kaunilt, et pole ka patt ta nii jätta.
AGA
seda sai kasutatud eelvõimendina ja lõppvõimuks tuli kunagi ära lõhutud arvutikõlarite stereo skeem.
millest sai netist leitud infoga tehtud stereost (0.7W) ümber bridge-ks (4.7W)
ja siis veneskaalajärgi 4/5W kõlar ja siis 1,5W pisem, millele pandud kondekas, mis hetkel vajaks vahetamist liiga võimas sai pandud ja võtab liigselt häält ära.
eks teen siis mingiaeg oma võimendist ka siis video, kuidas soundib jne.
Ma oleks võimendil selle lõpuosa ära jätnud. Oleks parem tulemus tulnud.
Ruby saab hakkama ka 12" 2x80W Kabineti taga. Ei mingeid lisa võimendeid ja asju.
Valjusus on kõvem, kui inimese normaalse hääletooni valjusus.
Antudjuhul on minu silmis see lõppvõim seal pudelikael, kuna see pole disainitud lisama vajalikku moonutust. Ja kas selle sagedusvahemik üldse vastab, see on teine teema.
Selle kõrgsageduse kõlari lisamine, pole samuti eriti mõistlik... isegi maru kahtlane valik. Oled sa näinud mõnda kitarriseadet eraldi tweeterite või kõrgsageduselementidega?
served wrote:Ma oleks võimendil selle lõpuosa ära jätnud. Oleks parem tulemus tulnud.
Ruby saab hakkama ka 12" 2x80W Kabineti taga. Ei mingeid lisa võimendeid ja asju.
Valjusus on kõvem, kui inimese normaalse hääletooni valjusus.
Antudjuhul on minu silmis see lõppvõim seal pudelikael, kuna see pole disainitud lisama vajalikku moonutust. Ja kas selle sagedusvahemik üldse vastab, see on teine teema.
Selle kõrgsageduse kõlari lisamine, pole samuti eriti mõistlik... isegi maru kahtlane valik. Oled sa näinud mõnda kitarriseadet eraldi tweeterite või kõrgsageduselementidega?
Sai proovitud ka ilma lõpuosata, igastahes nadimhääl oli ja cleani polnud ollagi. Ning kiip skeemil läks väääga kuumaks vääga kiiresti. Minuarust teeb väga normaalset häält, bassi piisavalt, tiba palju kõrgeid sagedusi aga eks sellisel ongi. gain töötab korralikult, ja üle saab mängida mitte 1-st inimsesest vaid rohkematest.
Oled kindel et komponendid said õigesti?
Oma skeemil ei saanudki mingisugust kärinat sellest võimust. Mul on väga tugeva väljundiga helipead ja nii Gain kui Volume oli põhjas. Tulemuseks oli ülimalt kerge kärin.