Mis kitarri kola sa kasutad?

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Enno

Post by Enno »

Frusciante wrote:
Loomaliha wrote: ja kaks kollast planetwavesi medikat kuidagi jube hea on nendega
Oojaa, need mu arust parimad medikad üldse. :P Kui need kollased just ühe paksusega on kõik loomulikult.
Maitse asi, mina neid kollaseid Planet wavesi meidikaid üldse ei salli. 8)

Minu lemmik on Jim Dunlop USA NYLON.88mm, täpselt paras.

Muidu on mul veel
#cort x-6 elektrikas
#encore 255wb akust(vist oli selline mudel)
#rat kuuemeetrine kaabel

Võimu mul pole, ma mängin rohkem cleani, arvuti/muusikakeskus ajavad asja ära.
liivainimene

Post by liivainimene »

Oo, ilus võimuclean lööb need arvutid ja keskused maa alla...

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Enno

Post by Enno »

liivainimene wrote:Oo, ilus võimuclean lööb need arvutid ja keskused maa alla...
No shit Sherlock :wink: ,Raha pole ja mingit pisikest kasti ei hakka ka ostma. Parem elan natuke arvutiga ning ostan korraliku võimu.
liivainimene

Post by liivainimene »

Õige! Eks ma isegi tegin nii, võimuks rakendasin aasta aega mingit sovjetiaegset 25w Vegat. Lihtsalt su esimesest postist ma ei lugenud välja, kas sa oled selle olukorraga rahul või mitte.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
janek87

Post by janek87 »

Rääkige mis puhastust te kasutate
mina kasutan vahel Ajaxi puhastusvahendit-seda pihustatavat.teen sellega mingi pehme lapi niiskeks ja lasen keeled ja korpuse üle.keeltelt võtab hästi maha sõrmedelt kogunenud rasva jms.tolmu.keeled nagu uued siis.kasutasin seda ka vanasti klassikalisel pillil...kah võttis nailonitelt selle rasva ja tolmu hästi maha. :D
Frusciante

Post by Frusciante »

Enno wrote:
Frusciante wrote:
Loomaliha wrote: ja kaks kollast planetwavesi medikat kuidagi jube hea on nendega
Oojaa, need mu arust parimad medikad üldse. :P Kui need kollased just ühe paksusega on kõik loomulikult.
Maitse asi, mina neid kollaseid Planet wavesi meidikaid üldse ei salli. 8)
Sellepärast ongi minu postituses kirjas "mu arust". :)
Tokai Silver Star '84/Epiphone G-400 Custom>EHX Big Muff>Boss DS-2/Rocktron Metal Planet>Boss DD-6>Dunlop Cry Baby 535Q>Crate Powerblock
Locked