v-picks
Re: v-picks
Ei tea kus leida võib, aga 400-500 krooni ühe medika eest välja käia pole väga meeldiv. Eriti arvestades, et mul läheb üks medikas kahe päevaga.
Kust seda v6tad.?tykonu wrote:Ei tea kus leida võib, aga 400-500 krooni ühe medika eest välja käia pole väga meeldiv. Eriti arvestades, et mul läheb üks medikas kahe päevaga.
Tavaline maksis ju 4 dollarit,kiire tehe: 12(praegune usa kurss)*3 on 48kr mis ple ylek2iv hind kui medikas on kvaliteetne ja peab vastu.
Ja et sul 1medikas 2 p2evaga l2heb: sa kas kasutad liiga 6hukest v6i peksad neid vastu keeli ebainimlikku j6uga

- karlapoiss
pakun et kaovad ära?:D
TaseDamageINC wrote: Kust seda v6tad.
Tavaline maksis ju 4 dollarit,kiire tehe: 12(praegune usa kurss)*3 on 48kr mis ple ylek2iv hind kui medikas on kvaliteetne ja peab vastu.
Ja et sul 1medikas 2 p2evaga l2heb: sa kas kasutad liiga 6hukest v6i peksad neid vastu keeli ebainimlikku j6uga

aga kui nüud teemasse rääkida, siis mina ostaks küll endale sellise, arvestades, et mul püsib medikas suht pikalt
Ühistellimus?

njaa.. ma peaks siin ringi vaatama, ehk leiab kusagilt poest neid
Les Paul & Strat& Tele & Akust
Pisike võim & Lampvõim
Mikker & Helikaart & Soft
Pedaalid kohvris
Suupill
Pisike võim & Lampvõim
Mikker & Helikaart & Soft
Pedaalid kohvris
Suupill
Kui sa mitu tüki otsustad osta ja ühest hiljem loobuda kahju pole, siis anna teada

aga siiski..Eestis neid leidub??
pole näinud, aga ega see tellimise hind sealt ka nüüd väga tappev pole 

Dunlop vms medikad ei k6lba enam et peab lausa v2lismaalt tellima.?
Suht huvitavad medikad.Seda 240 eegust Psycho't(5.85mm) ja 360 eegust Insanity't(11.85mm
) võiks proovida.
Vaatasin saidi's dealer linki ja ainus moodus saada oleks kahjuks tellides.

Vaatasin saidi's dealer linki ja ainus moodus saada oleks kahjuks tellides.
Mul on vist midagi viga, tellisin Dunlope välismaalt...DamageINC wrote:Dunlop vms medikad ei k6lba enam et peab lausa v2lismaalt tellima.?

Igatahes, kui teada saad kust kohast saab või keegi tellib, siis ma tahaks ka!

V-Picks'i müüakse nüüd Pillipoes ja Thomannis.
http://www.pillipood.ee/index.php?keyword=v-picks
http://www.pillipood.ee/index.php?keyword=v-picks
No pillipoes, nagu alati, on mingi mega hind külge topitud...
Kui keegi hakkab neid kunagi tellima ameerikast, siis teeks ühistellimuse, tahaks ka.
Kui keegi hakkab neid kunagi tellima ameerikast, siis teeks ühistellimuse, tahaks ka.