Protsessoritest

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Cheehad

Protsessoritest

Post by Cheehad »

Nii, kes mingeid protsessoreid omab ?
Küsimus, kas kõik protsessorid sobivad kõikidele võimudele ?
Näiteks mul on valida BOSS GT-8 Ja Vox Tonelabsi vahel ? Mis te soovitate ? Või üldse midagi kolmandat !
siin on hea ülevaade Bossi omast http://img3.musiciansfriend.com/dbase/m ... index.html
krustok

Post by krustok »

Ei oska Voxi kohta midagi öelda aga Boss GT-8 on küll kõva sõna.. Ise oman sama firma ME-50... Ja igale võimule peaks sobima teoorias iga plokk..
Rig: Yamaha Pacifica 112 (mod) -> Boss ME-50 -> Harley Benton GA5
Yamaha FG720S
Shure Beta 57A -> E-MU 0404|USB
http://krustok.planet.ee/
Cheehad

Post by Cheehad »

Nii sain ka lõpuks enda ameerika paki kätte.
Ostsin Boss GT0-8
Suht segane värk praegu. Uurin ja puurin.
Muidu tundub täitsa lahe asjake.
Kas kellelgi on veel kogemusi ? :P
Andre
Moderaator

Post by Andre »

krustok wrote:Ei oska Voxi kohta midagi öelda aga Boss GT-8 on küll kõva sõna.. Ise oman sama firma ME-50... Ja igale võimule peaks sobima teoorias iga plokk..
Pidin ka endale ostma ME-50. Täiesti normaalse hinnaga. Ja peaks vist kasutatud ostma sest uut ei ole eriti mõtet osta. Ega see siis halvemaks ei lähe kui sellega mängitud on , minu teada.
hexx1

Boss ME-50

Post by hexx1 »

Ise vist müüsin selle Krustokile, kuidas rahul oled??
Minule jäi see küll notiks
krustok

Re: Boss ME-50

Post by krustok »

hexx1 wrote:Ise vist müüsin selle Krustokile, kuidas rahul oled??
Minule jäi see küll notiks
Minule sobib ta küll kuna ma saan taga kodus kenasti lindistada... Line-outist tuleb suhteliselt hea signaal ja kodus pole paremat vajagi.. ainuke asi mis veidi häirib on see, et kui presete vahetada siis on mingi poole sekundiline paus.. selle saab lives välja arvutada ja teha presetivahetus vastavalt olukorrale.. Heli on ka suhteliselt kena. Hi-gain distortion kõige parem pole aga kasutan sealt enamasti blues driverit..
Tulevikus lähen vast analoogide peale üle.. kui juba rohkem raha on.. Selleks ajaks peaks olema sound välja kujunenud ja siis ma ka tean milliseid plokke vajan.. Praegu ma alles katsetan helidega ja selleks on see ME-50 väga sobilik.
Rig: Yamaha Pacifica 112 (mod) -> Boss ME-50 -> Harley Benton GA5
Yamaha FG720S
Shure Beta 57A -> E-MU 0404|USB
http://krustok.planet.ee/
Taavi15

Post by Taavi15 »

suht norm.... tahaks endale ka sellist
Kitarrid:
ESP LTD Viper 1000
Ibanez S8QM
Roden Bass

Võim:
Laney IRT-Studio

Pedaal:

Stuff:
Lexicon Alpha Studio
Angel of Death

Post by Angel of Death »

tulevikus kavatsen ma ka minna analoogide peale üle :P
Vidric

Post by Vidric »

mida ütlete zoom gfx3 kohta ?
Cheehad

Post by Cheehad »

Kuidas Boss GT-8 saab arvutiga ühendada ?
liivainimene

Post by liivainimene »

Vead tagant outputist juhtme arvuti line-in auku. Tarvis on ainult mõningaid juhtmeüleminekuid, kidrajuhe selleks väikseks (3.5mm) pulgaks. Ja kui stereot tahad, siis pead veel kuidagi leiutama mingi 2 juhet üheks variandi. Alguses hoia igaks juhuks see outputi level nupp maha keeratuna, et kogemata helikaarti läbi ei laseks.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Kert

Post by Kert »

ple kyll kokku puutund selle aparaadiga, aga kas körvaklapi auku ple? sealt saad ju kohe stereo, ilma igasuguse leiutamiseta.
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
liivainimene

Post by liivainimene »

Põhimõtteliselt saaks vist klapiaugust ka, aga siiski. Minule on jäänud selline tunne, et kui on eraldi kahe kanali output ja klapiauk, siis ju see klapiauk on ikka mingi mõttega seal ja sinna on mõtet toppida ikka klappe. Mingi arvuti või asja jaoks tundub kuidagi kindlam võtta ikka output. See ei tähenda muidugi, et klapiaugust signaali võttes kõik põlema läheks ja põrgu maa peale tuleks vms. Tegelikult on see vist antud olukorras isegi mõistlik lahendus, kuna kahte 6.3mm monojuhet üheks stereoks on paras **** leiutada. Vist.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
taimz

Post by taimz »

sõber ostis ka eile selle gt-8 ja kuigi mul ei ole seda manuaali hetkel käepärst, jäi meelde,et klappide väljundisse läheb signaal läbi mingisuguse speaker emulationi. Mida see täpsemalt teeb ja kuidas arvutisse pistes käitub ei tea aga ma soovitaks siiski kasutada tavalist outputi... ja sellise juhtme kokku nikerdamine ei tohiks ka siiski väga keeruline olla.
Kert

Post by Kert »

noo tavaline output on möeldud vöimu taha panemiseks. ja see speaker emulation yritab kölari soundi järgi teha. vöi noh mis selle eesikeelne nimetus nyyd ongi. körvaklapiaugust saab idee järgi isegi paremad soundid. aga see vist rohkem proovimise ja maitse asi.
Image
Antud juhul ma vist prooviks köigepealt körvaklapi auku ikka. oleks lihtsam. ja kui sealt jama on siis ostaks siukse ylemineku kus yhel pool kaks mono inputi ja teisel pool yks stereo out.

E: mönedel vöimudel on körvaklapi augu juurde kirjutatud "phones/REC" mis tähendab et sealt august vöib ka lindistada. ja mo meelest on sellega umbes sama moodi, kui eraldi stereo outi ple.
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
Locked