Kitarri keeled.

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
alvar

Kitarri keeled.

Post by alvar »

Tere,

Tahaksin soetada endale uued kitarri keeled akustile.oskab keegi soovitada mis on parim firma ja kas mingi 150.- näiteks saaks kätte?
Lugesin mingit teemat et yhel tyybil oli 1.5 aastat samad keeled olnud.Sellest ka mõtte (kuna mul 2 aastat samad juba:D)
madonna

Re: Kitarri keeled.

Post by madonna »

alvar wrote:Tere,

Tahaksin soetada endale uued kitarri keeled akustile.oskab keegi soovitada mis on parim firma ja kas mingi 150.- näiteks saaks kätte?
Lugesin mingit teemat et yhel tyybil oli 1.5 aastat samad keeled olnud.Sellest ka mõtte (kuna mul 2 aastat samad juba:D)
Appi nii kaua :o
Parimat firmat polegi, maitse asi. 150 saad küll keeli
Blues is easy to play, but hard to feel.
Jimi Hendrix
alvar

Post by alvar »

ära vingu:D.Ei kuulnud ka et nagu midagi oleks valesti et vale kõla jne.
lihtsalt m2ngisin.vahepeal tglt tuli veel mõtte soetada uued.aga lykkasin edasi kuni nädalavahetuseni (millest on 1.5 aastat möödas:D).
aga millist keegi ise kasutab ja millised neile meeldivad? oleks hea kui tooksite välja ka head omadused.
madonna

Post by madonna »

alvar wrote:ära vingu:D.Ei kuulnud ka et nagu midagi oleks valesti et vale kõla jne.
lihtsalt m2ngisin.vahepeal tglt tuli veel mõtte soetada uued.aga lykkasin edasi kuni nädalavahetuseni (millest on 1.5 aastat möödas:D).
aga millist keegi ise kasutab ja millised neile meeldivad? oleks hea kui tooksite välja ka head omadused.
Ma ei vingu :) , pillist lugu pidav inimene võiks siiski keeli veidi tihedamini vahetada, mitte oodata kuni katki lähevad. Nii vanad keeled on juba igasuguse ilusa kõla ära kaotanud
Ma ise kasutan Elixiri keeli, olen lihtsalt harjunud neid ja pole midagi halba öelda ei kõla ega vastupidavuse kohta :wink:
Jimi Hendrix
greencow

Post by greencow »

See on tõesti selline asi et pead ise proovima ja katsetama erinevaid. Samamoodi ka tüdrukutega ju, ühele meeldib blond, teisele brünett....
Faded
Moderaator

Post by Faded »

madonna wrote:Ma ei vingu :) , pillist lugu pidav inimene võiks siiski keeli veidi tihedamini vahetada, mitte oodata kuni katki lähevad. Nii vanad keeled on juba igasuguse ilusa kõla ära kaotanud
Maitse asi. Mulle näiteks üldse ei meeldi värskete keelte kõla, eelistaingi selliseid, mis on mõnusalt sisse mängitud. Muidugi aasta-kaks on juba veidi ekstreemne, aga ikkagi, "ilus kõla" on subjektiivne.

Kui konkreetsetest keeltest rääkida, siis ma olen akustil viimasel ajal La Bella keelte peale pidama jäänud. Täpsemalt Phosphor Bronze seeria. Mõnusa täidlase soundiga. Hinnaklassi ei oskagi peast öelda, aga 150 krooniga peaks neid küll saama, IS Musicust näiteks.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
madonna

Post by madonna »

Faded wrote:
madonna wrote:Ma ei vingu :) , pillist lugu pidav inimene võiks siiski keeli veidi tihedamini vahetada, mitte oodata kuni katki lähevad. Nii vanad keeled on juba igasuguse ilusa kõla ära kaotanud
Maitse asi. Mulle näiteks üldse ei meeldi värskete keelte kõla, eelistaingi selliseid, mis on mõnusalt sisse mängitud. Muidugi aasta-kaks on juba veidi ekstreemne, aga ikkagi, "ilus kõla" on subjektiivne.
See on jah mõne kuu küsimus, et oleks sissemängitud hääl. 2 aasta vanused keeled samas aga on juba kohutavalt räpased ja vaevalt nad head mõnusat sooja sissemängitut häält teevad :D
Jimi Hendrix
fleik

Post by fleik »

mina mängin juba üle 3 aasta d'Addario phosphor bronze extra lightidega
hind peaks ka 150.- olema.
Les Paul & Strat& Tele & Akust
Pisike võim & Lampvõim
Mikker & Helikaart & Soft
Pedaalid kohvris
Suupill
krustok

Post by krustok »

Kasutan ka akustil La Bella keeli aga Golden Alloy varianti. Saab ka IS Musicust. Vanemad kord jõuludeks kinkisid ja need keeled tundusid väga mõnusad olevat. Nüüd ostan iga kord.
Rig: Yamaha Pacifica 112 (mod) -> Boss ME-50 -> Harley Benton GA5
Yamaha FG720S
Shure Beta 57A -> E-MU 0404|USB
http://krustok.planet.ee/
alvar

Post by alvar »

eks ma nädalavahetus vaatan.lähen sinna poodi mis seal mingi tee ääres on aadressi ei tea aga seal kuskil mingi solarise juures.mingi tee äärne pood on.
mingi aeg visati minumeelest seal ka klaasi sisse vms:D
tykonu

Post by tykonu »

alvar wrote:eks ma nädalavahetus vaatan.lähen sinna poodi mis seal mingi tee ääres on aadressi ei tea aga seal kuskil mingi solarise juures.mingi tee äärne pood on.
mingi aeg visati minumeelest seal ka klaasi sisse vms:D
R-Music peaks olema.
Sir.

Post by Sir. »

Solarise juures on ikka IS music
alvar

Post by alvar »

järeldus see ,et ta mingi music ta ole:D
Is music ,R-music vahet pole neid music- poode niipalju kes kurat neid k6iki meelde viicib j2tta:D
Faded
Moderaator

Post by Faded »

alvar wrote:Is music ,R-music vahet pole neid music- poode niipalju kes kurat neid k6iki meelde viicib j2tta:D
Kaks tükki neid ongi :roll:
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
GEWA

Post by GEWA »

alvar wrote:Tere,

ära põe mul olid umbes 4-5 aastat, mingil aja tuli 4.keel ära vahetada aga ikkagi, ja 180 sai kõtte küll. mine muusikapoodi ja küsi muuja käest
Locked