Kitarri keeled.
Kitarri keeled.
Tere,
Tahaksin soetada endale uued kitarri keeled akustile.oskab keegi soovitada mis on parim firma ja kas mingi 150.- näiteks saaks kätte?
Lugesin mingit teemat et yhel tyybil oli 1.5 aastat samad keeled olnud.Sellest ka mõtte (kuna mul 2 aastat samad juba:D)
Tahaksin soetada endale uued kitarri keeled akustile.oskab keegi soovitada mis on parim firma ja kas mingi 150.- näiteks saaks kätte?
Lugesin mingit teemat et yhel tyybil oli 1.5 aastat samad keeled olnud.Sellest ka mõtte (kuna mul 2 aastat samad juba:D)
Re: Kitarri keeled.
Appi nii kauaalvar wrote:Tere,

Parimat firmat polegi, maitse asi. 150 saad küll keeli
Blues is easy to play, but hard to feel.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
ära vingu:D.Ei kuulnud ka et nagu midagi oleks valesti et vale kõla jne.
lihtsalt m2ngisin.vahepeal tglt tuli veel mõtte soetada uued.aga lykkasin edasi kuni nädalavahetuseni (millest on 1.5 aastat möödas:D).
aga millist keegi ise kasutab ja millised neile meeldivad? oleks hea kui tooksite välja ka head omadused.
lihtsalt m2ngisin.vahepeal tglt tuli veel mõtte soetada uued.aga lykkasin edasi kuni nädalavahetuseni (millest on 1.5 aastat möödas:D).
aga millist keegi ise kasutab ja millised neile meeldivad? oleks hea kui tooksite välja ka head omadused.
Ma ei vingualvar wrote:ära vingu:D.Ei kuulnud ka et nagu midagi oleks valesti et vale kõla jne.

Ma ise kasutan Elixiri keeli, olen lihtsalt harjunud neid ja pole midagi halba öelda ei kõla ega vastupidavuse kohta

Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
See on tõesti selline asi et pead ise proovima ja katsetama erinevaid. Samamoodi ka tüdrukutega ju, ühele meeldib blond, teisele brünett....
Maitse asi. Mulle näiteks üldse ei meeldi värskete keelte kõla, eelistaingi selliseid, mis on mõnusalt sisse mängitud. Muidugi aasta-kaks on juba veidi ekstreemne, aga ikkagi, "ilus kõla" on subjektiivne.madonna wrote:Ma ei vingu, pillist lugu pidav inimene võiks siiski keeli veidi tihedamini vahetada, mitte oodata kuni katki lähevad. Nii vanad keeled on juba igasuguse ilusa kõla ära kaotanud
Kui konkreetsetest keeltest rääkida, siis ma olen akustil viimasel ajal La Bella keelte peale pidama jäänud. Täpsemalt Phosphor Bronze seeria. Mõnusa täidlase soundiga. Hinnaklassi ei oskagi peast öelda, aga 150 krooniga peaks neid küll saama, IS Musicust näiteks.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
See on jah mõne kuu küsimus, et oleks sissemängitud hääl. 2 aasta vanused keeled samas aga on juba kohutavalt räpased ja vaevalt nad head mõnusat sooja sissemängitut häält teevadFaded wrote:Maitse asi. Mulle näiteks üldse ei meeldi värskete keelte kõla, eelistaingi selliseid, mis on mõnusalt sisse mängitud. Muidugi aasta-kaks on juba veidi ekstreemne, aga ikkagi, "ilus kõla" on subjektiivne.madonna wrote:Ma ei vingu, pillist lugu pidav inimene võiks siiski keeli veidi tihedamini vahetada, mitte oodata kuni katki lähevad. Nii vanad keeled on juba igasuguse ilusa kõla ära kaotanud

Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
mina mängin juba üle 3 aasta d'Addario phosphor bronze extra lightidega
hind peaks ka 150.- olema.
hind peaks ka 150.- olema.
Les Paul & Strat& Tele & Akust
Pisike võim & Lampvõim
Mikker & Helikaart & Soft
Pedaalid kohvris
Suupill
Pisike võim & Lampvõim
Mikker & Helikaart & Soft
Pedaalid kohvris
Suupill
Kasutan ka akustil La Bella keeli aga Golden Alloy varianti. Saab ka IS Musicust. Vanemad kord jõuludeks kinkisid ja need keeled tundusid väga mõnusad olevat. Nüüd ostan iga kord.
Rig: Yamaha Pacifica 112 (mod) -> Boss ME-50 -> Harley Benton GA5
Yamaha FG720S
Shure Beta 57A -> E-MU 0404|USB
http://krustok.planet.ee/
Yamaha FG720S
Shure Beta 57A -> E-MU 0404|USB
http://krustok.planet.ee/
eks ma nädalavahetus vaatan.lähen sinna poodi mis seal mingi tee ääres on aadressi ei tea aga seal kuskil mingi solarise juures.mingi tee äärne pood on.
mingi aeg visati minumeelest seal ka klaasi sisse vms:D
R-Music peaks olema.alvar wrote:eks ma nädalavahetus vaatan.lähen sinna poodi mis seal mingi tee ääres on aadressi ei tea aga seal kuskil mingi solarise juures.mingi tee äärne pood on.
Solarise juures on ikka IS music
järeldus see ,et ta mingi music ta ole:D
Is music ,R-music vahet pole neid music- poode niipalju kes kurat neid k6iki meelde viicib j2tta:D
Is music ,R-music vahet pole neid music- poode niipalju kes kurat neid k6iki meelde viicib j2tta:D
Kaks tükki neid ongialvar wrote:Is music ,R-music vahet pole neid music- poode niipalju kes kurat neid k6iki meelde viicib j2tta:D

It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
ära põe mul olid umbes 4-5 aastat, mingil aja tuli 4.keel ära vahetada aga ikkagi, ja 180 sai kõtte küll. mine muusikapoodi ja küsi muuja käestalvar wrote:Tere,