Vintage V100
ESP LTD EC-400
Analoogiliselt võiks soovitada Epiphone'i, sest ega Slash naljapärast Gibsoniga ei mängi.cooloox wrote:Ma ütlen isiklikult, ESP!
c'mon, metallica vennad neid naljapärast ei kasuta ju...
Jutt käib LTD'st, hoopis teine asi.Ma ütlen isiklikult, ESP!
See on umbes sama nagu öelda, et "kuule, ma ostan endale Randall RX15M ja saan Metallica saundi kätte."c'mon, metallica vennad neid naljapärast ei kasuta ju...
No shit, Sherlock! Sa võrdled 4.5k ning 25-30k kitarri? Palju õnne...mu postituse mõte on, et lihtsalt välimuse pärast pole mõtet logu vintaget osta, kui võid saada korraliku esp..
No ma ei tea. Väga kahtlane võrdlus sul siia tekitatud. Kas neid LTD-sid enam ei tehta vist vms? Igatahes, LTD on igatipidi Vintagest üle ju, see on siililegi selge.kidrapoiss15 wrote:Tahaks siis teada teie arvamust nende pillide kohtaKummal pillil on parem hinna-kvaliteedi suhe
![]()
![]()
![]()
Vintage V100
ESP LTD EC-400
Sa Gibson Epiphonet ei taha?t6nis20 wrote:ESP LTD kindlasti!
Hiljuti läksin oma Vintage V100-lt üle ESP LTD Viper-200FM-ile..
Mitte midagi ei kahetse, väga hää pill om
Alguseks V100 käib küll aga üsna peagi võivad hakata sul näpud uue pilli järgi sügelema..
Aga eks ise tead..
Jäta teise kallal nokkimineRockaRolla wrote:Sa Gibson Epiphonet ei taha?t6nis20 wrote:ESP LTD kindlasti!
Hiljuti läksin oma Vintage V100-lt üle ESP LTD Viper-200FM-ile..
Mitte midagi ei kahetse, väga hää pill om
Alguseks V100 käib küll aga üsna peagi võivad hakata sul näpud uue pilli järgi sügelema..
Aga eks ise tead..
Eks seda otsustab ikka teema algataja ise, kumma ta valib. Keegi ei ole Vintage'lt välistanud.cooloox wrote:aga mis järeldusele me oleme jõudnud?
Ennem ESP kui Vintage
Ennem LTD kui Vintage
Ükskõik mis aga mitte vintage!
Vaatame...cooloox wrote:aga mis järeldusele me oleme jõudnud?
Ennem ESP kui Vintage
Ennem LTD kui Vintage
Ükskõik mis aga mitte vintage!