Põhiidee on et tahan mingit teistsugust saundi oma arsenali, siis oligi esimene idee, et tahaks lihtsat HH kitarri, mitte midagi ekstreemset, tavalise "PAF" saundiga. Nüüd on mul tunne, et teistsuguse saundi tarvis pole ilmtingimata humbuckereid vaja ning single coilid istuvad mulle palju paremini.
Alguses oli plaaniks Squier Classic Vibe 60's Strat, aga nüüd on see idee kuidagi külmaks jätnud.
Nüüd vaatan Xaviere poole (GFS'i saidil need kitarrid), seal päris huvitavad disainid ning just nende Offset seeria on mu tähelepanu tõmmanud. Ehituskvaliteedi poolest (selle hinnaklassi sees) pidid head olema. Muidugi pole võimalust proovida, aga ma võin juba disaini ja ettekujutuse pärast ära tellida. Kerekuju ma juba tean ning istub väga hästi. Täpsemalt huvitab mind see "Telecaster Jazzmasteri kere sees(TeleMaster)" disain.
Põhimõtteliselt tahan midagi Fenderlikku. Mis te arvate? Oleks hea valik või peaksin kuhugi mujale vaatama?
Ja mis värvi? Mul juba sunburst+must guard on olemas ja väga meeldib. Aga võib-olla midagi teistsugust seekord.
Specid:
Body- Solid Ash
Neck- Solid Maple with Rosewood Fingerboard with Graphite Nut
Fingerboard Radius- 7.5"
Frets- 21 Medium Jumbo Nickel Silver
Pickups- GFS Alnico Fatbody 10k bridge- GFS Mini Crunchy Neck
Tuners- Sealed Die Cast 14:1
Scale Length- 25 1/2"
Width at Nut- 1 5/8"
Depth at Nut- 7/8"
Depth at Heel- 1 1/16"
Width at Heel- 2 3/16"