proovisin selle lehe pealt seda Daseini aga seal hakkab see osuti edasi tagasi hüppama, kuigi mikri seaded on paigas. et tahaks ühte korralikku mis töötaks iga arvutiga
Guitar Pro-le on sisseehitatud häälestaja, aga see tunnistab vist aint standardit (eadgbe). Siis on mul selline asi nagu Guitar FX Box 2.6, mida kasutan läbi arvuti mängimiseks ja sellel on suht viisakas tuuner. Muidugi võid googlest ka otsida
yeahyeahyeahs wrote:
Tahtsin ka sama osta, aga jäi kalliks esialgu. Müüge keegi oma häälestaja mulle
Kahjuks ei saa müüa, endal läheb vaja. Muidu mul on arvutil ka häälestaja, aga arvutit ju metsa kaasa ei võta.
Just, selles peitubki arvutihäälestajate suur miinus. Miski ei ületa ikka poes müüdavate häälestajate lihtsust. Võtavad küll patareisid, aga vähemalt töötab ükspuha kus. Ei ole raske kaasas kanda, kerge. Ainult üks mure, nad võiks odavamad olla
yeahyeahyeahs wrote:
Tahtsin ka sama osta, aga jäi kalliks esialgu. Müüge keegi oma häälestaja mulle
Kahjuks ei saa müüa, endal läheb vaja. Muidu mul on arvutil ka häälestaja, aga arvutit ju metsa kaasa ei võta.
Just, selles peitubki arvutihäälestajate suur miinus. Miski ei ületa ikka poes müüdavate häälestajate lihtsust. Võtavad küll patareisid, aga vähemalt töötab ükspuha kus. Ei ole raske kaasas kanda, kerge. Ainult üks mure, nad võiks odavamad olla
Ma pole end nende häälestaja hinnaga kurssi ajand, et Tartus, kui palju ma peaks raha kaasa võtma, et üht häälestajat saaks osta. Mingist paarist sotist ei piisa?
Arvutiga häälestad ära, aga siis topid kotti ja lähed näiteks proovi ja võibolla jälle tibake häälest ära läind. Jälle üks eelis sellele nagu "päris" häälestajale!