soapbar helipea humbuckeri vastu

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
letsrock

Re: soapbar helipea humbuckeri vastu

Post by letsrock »

Nii palju veel infot, et helipead tellisin Bare Knuckle´id, seal sai valida lühikese jalaga. http://www.bareknucklepickups.co.uk/

Käsitöö kohta suht normaalne hind ka.
Keep rockin
letsrock

Post by letsrock »

Üks asi läks meeslest. See plastikust kolmnurk, mis kaitseb pilli medika kriimustuste eest, ei lähe ka enam peale. Siis on 3 võimalust:
1.Selle võib lihtsalt sahtlisse visata.
2. Originaal ära retsida, mida ma ei teeks.
3.Sobivast materjalist ise uus teha. Seda ma ei usu, et LP standardi oma sobiks, sest helipeade asukoht on veidi erinev.
Keep rockin
Faded
Moderaator

Post by Faded »

letsrock wrote:minihumbuckerid, mis on seebikatega täpselt samas mõõdus
Päris sama mõõt ei ole, mini-humbuckerid on kõvasti väiksemad ikka. Vt. näiteks seda, see plastikust raam seal ümber on P90 plastikust kate:

Image

Niimoodi Gibson neid alguses LP Deluxe peale hakkaski paigaldama (juttude järgi selleks, et Epi Jaapani tehasest tulnud minibuckerite ülejääki kuidagi ära kasutada).
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
letsrock

Post by letsrock »

Faded wrote:
letsrock wrote:minihumbuckerid, mis on seebikatega täpselt samas mõõdus
Päris sama mõõt ei ole, mini-humbuckerid on kõvasti väiksemad ikka. Vt. näiteks seda, see plastikust raam seal ümber on P90 plastikust kate:

Image

Niimoodi Gibson neid alguses LP Deluxe peale hakkaski paigaldama (juttude järgi selleks, et Epi Jaapani tehasest tulnud minibuckerite ülejääki kuidagi ära kasutada).
Sorry! Ma täpsustan: minihumbucker koos raamiga(LP Deluxe´idel ma pole teist süsteemi näinudki) on samas mõõdus seebikaga. Ma tahtsin öelda seda, et G. Deluxe´il on helipeade augud samas mõõdus seebikatega, ja õnnestus installida HB-d nii, et pilli ei retsinud.
Keep rockin
Locked