soapbar helipea humbuckeri vastu
soapbar helipea humbuckeri vastu
Tervist!
Tekkis küsimus ,et kas humbucker ja soapbar helipead on sama suurusega , nt kui ma tahan 56' goldtopile humbuckerid peale panna, kas need siis mahuvad sinna?
Tekkis küsimus ,et kas humbucker ja soapbar helipead on sama suurusega , nt kui ma tahan 56' goldtopile humbuckerid peale panna, kas need siis mahuvad sinna?
Re: soapbar helipea humbuckeri vastu
P90 on kitsam ning minu teada ka veidi pikem. 56' Goldtop on ikka parim P90'ga, otsi parem mõned käredamad seebid sinna. Mis laadi muusikat sa teha tahad?Az wrote:Tervist!
Mr. Southpaw
Squier Classic Vibe '50s Telecaster '12
Vox AC4 / Vox Mini 3
Blue Flower Electronics Rangemaster
Vox AC4 / Vox Mini 3
- RockaRolla
Mulle näiteks seebid ei meeldi
Aga ilmselt peab katsetama ehk rõngaga katab seebi augu ära. Laiemaks saab teha kasvõi peitliga aga siis seepi enam tagasi ei pane.
Throw the Jew Down the Well
Mini Humbuckerid peaks sinna sobima, samuti on olemas p90 Stacked versioone.
Peitlga ei soovita kallile pillile kallale minna, pigem laseks pillimeistril selle töö ära teha.
Peitlga ei soovita kallile pillile kallale minna, pigem laseks pillimeistril selle töö ära teha.
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Peitel on nõrkadele. Ülafreesiga kaks minutit ja valmis!
Mini-humbuckerid sobivad jah koos raamiga, lisaks tehakse ka täpselt P90 mõõdus humbuckereid.
Mini-humbuckerid sobivad jah koos raamiga, lisaks tehakse ka täpselt P90 mõõdus humbuckereid.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
endal oli plaan osta sinna Alnico pro II helipead seymour duncanilt
Leidsin ühe artikli, kus kirjeldati järgmist varianti:
http://www.jt30.com/jt30page/micKguitar ... -hole.htmlThis is a bit radical, but works SOOOOO well, I'm surprised more people dont do this. Get a humbucker that you like... duncan's selection is about the best... DO NOT USE OLD GIBSON"S FOR THIS! Next, remove the covers (duncans dont have covers, so ignore this part). Carefully examine the "plate" on which the bobbins are mounted. You will see "lips" bent up which hold the bobbins on the plate during assembly. If you GENTLY clamp the pickup and file off that lip, the resulting modified pickup will fit perfectly in a p90 hole... I've done this mod several times, most recently on a goldtop that the owner (wisely) did not want to modify to house big humbuckers. Like I said, this is a radical mod, but works very very well... in fact I learned this idea From Seymoure Duncan (the man, not the company) himself! Give it a try If you are brave!
mida ta mõtleb selle all et , duncans dont have covers, kui ma 6igest aru sain siis peaks olema see õhuke metall ümbris helipeal , tavaliselt kas siis kuldne või hõbedane.Nendel duncanitel aga on coverid.
Sellele lausele ära tähelepanu pööra. Kui su helipeadel on katted, siis võta need ära, nagu seal öeldud. Artikli autor pole lihtsalt katetega Duncaneid näinud ilmselt.
tibakese pelgan seda isetegemist
Ma panin Gibson Les Paul Deluxe`ile(sellel on originaalis minihumbuckerid, mis on seebikatega täpselt samas mõõdus), tavalised HB-d peale, nii et pilli ei rikkunud. Selleks peab helipea kindlasti olema katteta, lisaks saagisin peene rauasaega helipea aluspleki üleskeerduvad servad maha, et teha teda kitsamaks. Helipea tuleks enne laiali kruvida ja massi juhe pleki küljest lahti joota. Kaelapoolsel peal pidin natukene helipea plastikut ka viilima. HB peab olema lühikeste jalgadega, sest seebika auk on madal ja helipea jääb liiga kõrgele. Kinnituse tegin nii, et puurisin HB jala kruvi aukude kõrvale 2 väikest auku ja kinnitasin kruvidega pilli augu põhja külge. Mingi porolooni tüki panin vahele, et saaks helipea kõrgust reguleerida. Sama süsteem, nagu telecasteri kaelapoolse peaga. Kuna ma ei tahtnud pilli rikkuda, siis heilpea raamid, mis on nüüd vaid ilu pärast, kinnitasin kõrguse reguleerimise kruvidega. Enne pidin need lühemaks saagima. Kaelapoolse HB raamil pidin ühe jupi vahelt ära võtma, ta ei mahtunud helipea ja kaela vahele. Tundub pikk ja keeruline jutt, aga tegelikult saab iga mees sellega hakkama, paar tundi nokitsemist.
Keep rockin
okei , järelikulut pillile viga ei pea tegema , see oligi k6ige suurem hirm, ja ei tundugi nii keeruline.
Tänud letsrock!
Tänud letsrock!
- RockaRolla
mul pole fotokat, kogu papp on läinud kidrakama pealeRockaRolla wrote:Letsrock, näita pilte ka
Keep rockin
Õige mees!letsrock wrote:mul pole fotokat, kogu papp on läinud kidrakama pealeRockaRolla wrote:Letsrock, näita pilte ka
Mr. Southpaw
Vox AC4 / Vox Mini 3
Vox AC4 / Vox Mini 3