Küsimus kitarri hooldamise kohta.

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
d4v3

Küsimus kitarri hooldamise kohta.

Post by d4v3 »

Just sai arutletud teemas "andke nõu", kuidas oma kitarri hooldada.Ma tahaksin teada, et kas tohib kitarri pinnale kanda mööblivaha?.Kirjas on selle kohta ainult, et sobib kõikidele lakitud puupindadele, sisaldab mesilasvaha ja ka silikooni.Kaitseb mustuse eest ning annab siidse läike
Kert

Post by Kert »

silikoon pidi kuidagi halvasti möjuma, kuskilt nagu oleks kuulnud kunagi... proovi igaksjuhuks mingi siukse koha peal alguses mis välja ei paista
AXYB

Post by AXYB »

Ma arvan, et see mõjub kõlale, sest isegi kui panna kitarrile kleepse peale siis on kõrvaga kõla vahe kuulda.
Oh, issand jumal küll mis teksti ma siin aastad tagasi küll ajanud olen. :D
d4v3

Post by d4v3 »

Ma proovisin oma vanema basskitarri peal seda.Pani tuhmunud värvi ilusti läikima küll ning pind muutus siledamaks.Kõla kohta ei oska kommenteerida...
mty
Moderaator

Post by mty »

ah, paljud siit ikka neid kõla nüansse suudavad võrrelda, pealegi, egas alati kõla halvemaks ei pea muutuma
"You wear it very well." ; "What?" ; "You wear it very well, now play like a fucking musician"
Kert

Post by Kert »

noh jah, vaha paneb värvi läikima jah. sellejaoks see vaha ju on. et neid mikrokraapse täita..
kuskil keegi olevat autovahasi kasutand, aga selles ma ka 100% kindel ple. haugimälu krt :oops:
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Aga tahaks teada seda ,et kui kleeps panna kidrale peale ja siis heli kohe muutub? See on natuke ebaloogiline . See on sama hea kui mul tuleb kitarrile täke sisse , (väike osa värvi tuleb maha) siis muutub ka heli. See küll nii ei saa olla.. minu arust.
haandi
Moderaator

Post by haandi »

kui akustiline kitarr on kleepse täis siis on väga loogiline ju et muutub, üks kleeps nüüd küll jah seda heli ei muuda
Ära möödu mu'st lähedalt
Andre
Moderaator

Post by Andre »

haandi wrote:kui akustiline kitarr on kleepse täis siis on väga loogiline ju et muutub, üks kleeps nüüd küll jah seda heli ei muuda
Akustilisest kitarrist ma saan juba aru sest seal annab heli kõlakast ju...
AXYB

Post by AXYB »

No üks väike keeps ei tee jah midagi aga kui kitarr on neid paksult täis siis on kõla küll teine...
Aga see,et... käisin ise ka eile kitarrile keelte puhastusvahendit ostmas..aga jäi ostmata, sest maksab 100.-.:S
Faded
Moderaator

Post by Faded »

GHS Fast Fret? See 100-kroonine investeering peab sul aasta otsa vastu.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
AXYB

Post by AXYB »

Nime ma ei tea aga igatahes hetkel osta ei raatsinud, kuigi kidra kael ja keeled kül suht mustad...
Andre
Moderaator

Post by Andre »

AXYB wrote:Nime ma ei tea aga igatahes hetkel osta ei raatsinud, kuigi kidra kael ja keeled kül suht mustad...
Kus poest sa vaatasid seda?
AXYB

Post by AXYB »

Viljandis on selline pood naq Billy pood. Igatahes keegi kuskil neid keelte hooldusvahendeid mingis väiksemas topsis ka näinud on, mis maksaksid vähem?
pilpametal

Post by pilpametal »

Kui see vaha pidi tegema kõla halvemaks, kas see kehtib siis klassikalise-, ja elektrikitarri kohta? :oops:
Locked