Just sai arutletud teemas "andke nõu", kuidas oma kitarri hooldada.Ma tahaksin teada, et kas tohib kitarri pinnale kanda mööblivaha?.Kirjas on selle kohta ainult, et sobib kõikidele lakitud puupindadele, sisaldab mesilasvaha ja ka silikooni.Kaitseb mustuse eest ning annab siidse läike
noh jah, vaha paneb värvi läikima jah. sellejaoks see vaha ju on. et neid mikrokraapse täita..
kuskil keegi olevat autovahasi kasutand, aga selles ma ka 100% kindel ple. haugimälu krt
Aga tahaks teada seda ,et kui kleeps panna kidrale peale ja siis heli kohe muutub? See on natuke ebaloogiline . See on sama hea kui mul tuleb kitarrile täke sisse , (väike osa värvi tuleb maha) siis muutub ka heli. See küll nii ei saa olla.. minu arust.
No üks väike keeps ei tee jah midagi aga kui kitarr on neid paksult täis siis on kõla küll teine...
Aga see,et... käisin ise ka eile kitarrile keelte puhastusvahendit ostmas..aga jäi ostmata, sest maksab 100.-.:S
Oh, issand jumal küll mis teksti ma siin aastad tagasi küll ajanud olen.
Viljandis on selline pood naq Billy pood. Igatahes keegi kuskil neid keelte hooldusvahendeid mingis väiksemas topsis ka näinud on, mis maksaksid vähem?
Oh, issand jumal küll mis teksti ma siin aastad tagasi küll ajanud olen.