Western kitarr algajale

Erinevate firmade pillid
tomm

Re: Western kitarr algajale

Post by tomm »

Ma panin vist Liivamäe poes mõni päev tagasi tähele, et Ibanzi PF seeria western maksis 2500 krooni. Ma ostsin endale sarnase pilli 3 või 4 aastat tagasi. Pean tunnistama, et alguses polnud ma siiski ostuga kuigi rahul, sest pill oli väga jäik ja ebamugav, liiatigi ma maksin selle eest vist tuhat krooni rohkem. Hoolimata esialgsest ebamugavusest ma sellega mängima õppisin. Tänu oma jäikusele ja robustsusele ning sinisele värvile kutsun seda kannelt hellitavalt Belarussiks.

Aga mis ma tahtsin öelda, et peale 4 aastat kodus kuivamist ja sisse mängimist on selgunud, et oli siiski täitsa hea ost. Püsib hästi hääles, on ilmastikukindel, kõlab selgelt ja valjult. Kui see uus 2500 kroonine pill on enamvähem samade omadustega, siis ma julgeks küll soovitada. 2500 krooni on minu meelest täitsa okei raha selle pilli eest. Võibolla võiks mingid vähe peenemad traadid alustuseks peale panna, sest need originaalid on suht jäigad. Kindlasti on vaja osta häälestaja- ilma selleta jääd kohe hätta, ning kui pill valesti kõlab, kaob ka õpihimu ära. Ma ostsin lisaks veel ka koti ja standi, et pilli oleks hea transada ja hoida.
Locked