Ma unustasin mainida, et ma rääkisin nendest kitarridest, millel on need "kust saab näpud läbi panna"martra wrote:need pole augud. need kõlaavad on vaid peale joonisatud

My bad
Ma unustasin mainida, et ma rääkisin nendest kitarridest, millel on need "kust saab näpud läbi panna"martra wrote:need pole augud. need kõlaavad on vaid peale joonisatud
Nope, selliset kitarridega mängib Paul Gilbert ( mudeli nimed algavad PG-ga ). JEM-d ja UV-d peaks olema Steve Vai signatuuridmadonna wrote:Kusjuures Steve Vai vist mängib selliste kitarridega, millel on need augud sees
Jep, JEM-del on nn. "monkey grip" ehk sang kui nii võib öelda.IbanezuDude wrote:Steve Vai siiski mängib nendega...
Edit: Ma sain nüüd pihta, et sa mõtlesid neid F- "Aukudega" kitarre. Aga Steve Vai mängib küll nende sanga - aukudega kitarridega.
madonna wrote:Kusjuures Steve Vai vist mängib selliste kitarridega, millel on need augud sees
madonna wrote:Ma unustasin mainida, et ma rääkisin nendest kitarridest, millel on need "kust saab näpud läbi panna"martra wrote:need pole augud. need kõlaavad on vaid peale joonisatud
My bad
Omrat wrote:Nope, selliset kitarridega mängib Paul Gilbert ( mudeli nimed algavad PG-ga ). JEM-d ja UV-d peaks olema Steve Vai signatuuridmadonna wrote:Kusjuures Steve Vai vist mängib selliste kitarridega, millel on need augud sees
Polegi mõtet, seltsimehed. Maitse asi.sipelgas wrote:Oi jah ma ei viitsi vaidlema hakata , ausalt
Mulle meeldib ka, kõik proportsioonid ja värvid on paigasserved wrote:Wow, see Burzumi Ibanez on ikka väga kena!
Kui välja arvata fakt, et sellel on rotid kallal käinud.gitara wrote:...kõik proportsioonid ja värvid on paigasserved wrote:Wow, see Burzumi Ibanez on ikka väga kena!