Koledad kitarrid
Re: Koledad kitarrid
no jazzimeestel oleks imelik ma arvan kyll, isegi pakun et talt küsitaks kust sa selle rondi välja võlusid...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ei ole kole, ilus on ju!!!!..kust ta siis kole on???
ma ei saa aru kuidas ta kole on, palun selgitage!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ei ole kole, ilus on ju!!!!..kust ta siis kole on???
ma ei saa aru kuidas ta kole on, palun selgitage!!!
- karlapoiss
Ei ole ju kole.
Kus ta sul kole on , telecasterid palju rõvedamad 

Ei ole!
- karlapoiss
On küll, see on nagu juhuslik üle jäänud vineeri plank kuhu kidra jupid peale tömmatud.
Selle lausega tuli kohe see kitarr meeldekarlapoiss wrote:On küll, see on nagu juhuslik üle jäänud vineeri plank kuhu kidra jupid peale tömmatud.

Mitte ainult kole, vaid ka ohtlik, igasuguste teravate sarvede jms võib väga kergelt end ja teisi bändiliikmeid vigastada.karlapoiss wrote:

gitara wrote:Mitte ainult kole, vaid ka ohtlik, igasuguste teravate sarvede jms võib väga kergelt end ja teisi bändiliikmeid vigastada.karlapoiss wrote:
Eelmise posti kitarr ikka palju jubedam kui see.
Kas keegi küsis sinu arvamust siin? Postita see pilt ilusate kitarrido foorumisse, kui meeldib, aga teiste maitse mahategemine on madalalaubaline.Jyriiiii wrote:Ei ole!
FIGHT THE SYSTEM!
Tõsi. Gretsch teeb muidu ägedaid pille ja Bo Diddley on ka stiilne, aga see konkreetne isend on tõesti ebaõnnestunud.martra wrote:Selle lausega tuli kohe see kitarr meelde
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
- karlapoiss
alt teine on küll ilus minu arvates aga jah teised on küll suht koledad