Mandoliini mängukõlbulikkus

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
thePusher

Mandoliini mängukõlbulikkus

Post by thePusher »

Ma olen juba pikemat aega tahtnud hakata mängida mandoliini ja kuna endal on maal üks olemas siis mõtlesin sellega mängida. Ma olen mitu korda seda niisama tinistanud, aga mitte
midagi rohkem. Ühe korra siis võtsin kaasa häälestaja ja proovisin pilli häälde panna, kuid seal on peal suht vanad keeled ja ma ei hakanud neid pingutama rohkem, kui nad olid.

Mõtlesin, et peaks uued keeled ostma ja peale panema, aga siis jäi mulle silma mandoliini seisukord - nii mõneski kohas on praod sees või liimist lahti.

Minu küsimus oleks, et kas see pill on mängukõlbulik veel? Kui ma panen uued keeled peale ja häälestan ära, kas siis pill ära ei lagune?

Image
Image
Image
Image
Tegemist on siis tundmatu, Teise ilmasõja eelse pilliga ja ei tahaks sellele pillile liiga teha.
Tean, et mandoliin pole päris kitarr aga kitarriline.
Epiphone Les Paul Custom Ebony, Williams W-1010, Marshall GV2, Vox V845 Wah-wah, VOX AD50VT
KurjusIse

Re: Mandoliini mängukõlbulikkus

Post by KurjusIse »

Päris lahe. Aga võid ju lasta kellelgi parandada veidike. Või ise proovida.
served

Post by served »

Ma soovitan selle pilli sinnapaika jätta ja uue osta. See pill on rohkem väärt praegu, kui siis kui sa selle korda kuidagi teed. Pmtst on kahjustused ikka üsna ulatuslikud. Uue ostmine oleks odavam ka ja tulemus parem. Selle pilli võid lihtsalt heaks mälestuseks jätta.
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
thePusher

Post by thePusher »

Seda ma kartsingi, et pill pole mängukõlbulik enam. Kurb.
Epiphone Les Paul Custom Ebony, Williams W-1010, Marshall GV2, Vox V845 Wah-wah, VOX AD50VT
Locked