Ibanez

Erinevate firmade pillid
Rockstar*

Ibanez

Post by Rockstar* »

http://pillipood.ee/index.php?lang=est& ... id=1299995

Juba pikemat aega olen kaalunud seda osta. Ehk oskab keegi nii plusse kui miinuseid tuua. Kuidas üldse Ibanezide heli on? Miks on see pill halvem (kui on), kui mõni teine pill samast hinnaklassist?
TnX

Post by TnX »

Ma tuleksin ikka selle juurde, et eelistan ise näiteks kasutatud asju. Muidugi võib sitasti minna vahel, kuid üldjuhul läheb hästi. Niiet, selle raha eest võid kasutatult saada muidu näiteks 12k maksva ibanezi. Või äkki hoopis soomest tuua. Sulle vist pole mõtet pakkuda ka totaalselt erinevaid pille, ehk siis 70'date ibanezi les pauli koopiad, või Greco Les paulid 80'datest. Pilli on nendes mõlemas arvatavasti palju rohkem kui selles uues ibanezis ja hinnalt peaksid nad kah umbes sinna klassi tulema. Muide, soovitan Soome vaadata, seal ikka ~500-600euri eest liigub päris vingeid asju. Kuigi kahjuks läheb vist juba 600eur pisut kalliks?
Rockstar*

Post by Rockstar* »

600 eurot on jah hetkel veel liialt palju välja käia. Selle kasutatud pilli kohapealt seda, et ei julge jah kellegi vana pilli osta, kuna uuega on kvaliteet garanteeritud.
Sulle vist pole mõtet pakkuda ka totaalselt erinevaid pille
Aga paku, peaasi et oleks samas hinnaklassis ning nn.sound oleks hea. Ibanezi eelistasin just selle pärast, kuna kuulsin, et pidi hea sound olema(?).
Samas olen kuulnud, et ka fender pidi super pill olema,
kuidas oleks sellega siin:
http://www.pillipood.ee/index.php?lang= ... id=1299372
ning kui seda ülaltoodud Ibaneziga võrreldes, kumba eelistate/soovitate?
Morgoth

Post by Morgoth »

Äkki räägid siis mis muusikat sa kavatsed teha, siis on arvatavasti lihtsam soovitada.
Rockstar*

Post by Rockstar* »

Rocki laias mõistes.
TnX

Post by TnX »

No see on mexican. Et võib sattuda nii või naa. Osad räägivad, et on saanud väga hea kidra, mõned ikka räägivad samas, et kallimaid mexican strate ei saa odavamate USA stratidega isegi võrrelda...Võta siis näpust.

Mina arvan ikkagi, et tasub riskida ja osta kasutatud. Kui välismaale ei julge või ei taha minna, siis eestist proovida. Mul on siiamaani kõik asjad kasutatult ostetud(ok, häälestaja, medikad ja üks kidrakott pole) ja millegiga pole suuremaid probleeme tekkinud. Uute asjadega võrreldes olen ma vist kümneid tuhandeid kokku hoidnud...niiet, tasub uurida ja silmad lahti hoida.

PS: Uue pilliga ei ole kvaliteet garanteeritud. Enamus uusi pille soovitatakse targemate poolt kohe näiteks poest ostes pillimeistri juurde viia. Jumal teab, vahel võib vajada mõnda kohest korrigeerimist või lihtsalt keerulisemat seadistamist.

PS2: Morgoth on kah rääkinud, et pole 100% rahul uue pilliga, kuid seda peaks ta küll nüüd juba ise rääkima.
Rockstar*

Post by Rockstar* »

Ehk oskad lahti seletada, mida selle Mexican all mõeldakse. Ning veel üks küsimus, et mida täpsemalt need tähendavad:

Shark Inlays, Edge III Tremolo, 1x PSND 1 Neck Humbucker 1x INF3, 1 x INFS3, 1 x INF4 Pickpus (HSH),
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Mexican tähendab Mehhikos tehtud pilli.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Rockstar*

Post by Rockstar* »

Shark Inlays, Edge III Tremolo, 1x PSND 1 Neck Humbucker 1x INF3, 1 x INFS3, 1 x INF4 Pickpus (HSH),

Kui keegi veel need mulle selgeks teeks, siis oleks mul
algõpe olemas :wink:
Morgoth

Post by Morgoth »

Rockstar* wrote:Shark Inlays, Edge III Tremolo, 1x PSND 1 Neck Humbucker 1x INF3, 1 x INFS3, 1 x INF4 Pickpus (HSH),

Kui keegi veel need mulle selgeks teeks, siis oleks mul
algõpe olemas :wink:
Shark inlays on need kujutised sõrmlaual, tavaliselt on seal täpid aga sellel on hai hamba kujulised märgistused (eriti metal).

Edge III tremolo on silla mudel, see on floyd rose, mida just eriti palju küll ei kiideta, kuna keelte vahetamine pidi keerukas olema, kuid samas on hea hääles püsimine ning võimalus teisele poole silda väänata.

Need INF3 jne on infinity seeria helipead (minu kitarril on täpselt samad helipead).
TnX

Post by TnX »

Ja HSH võiks tähendada helipeade asetust humbucker-singelcoil-humbucker :)
Tors

Post by Tors »

Endal salamahti plaan siis selline pill soetada.

http://www.pillipood.ee/index.php?lang= ... id=1366027

Mida oskate öelda selle kohta?
Morgoth

Post by Morgoth »

Ma tõesti ei suuda uskuda, et siin on nii palju lolle inimesi on, kes ei oska lugeda, et see on 3/4 size !!!

Ma tõesti kahtlen, et sa oled 6 aastane ja et sul nii väikest pilli vaja on.

Ma tegelt ei taha kedagi solvata, aga mul on tunne, et kui ma poleks seda öelnud, siis keegi oleks selle pilli kunagi ära ka ostnud.
Tors

Post by Tors »

Morgoth wrote:Ma tõesti ei suuda uskuda, et siin on nii palju imbetsille kes ei oska lugeda, et see on 3/4 size !!!

Ma tegelt ei taha kedagi solvata, aga mul on tunne, et kui ma poleks seda öelnud, siis keegi oleks selle pilli kunagi ära ka ostnud.
Rahune maha. Ega ma pillipoest ei ostagi, ma käisin pärnu muusikus vaatamas, täpselt sama pill oli aga suurus oli normaalne. Hind ainult oli 300 kallim.

Kellegil on paar tarka sõna selle pilli koht öelda?
Morgoth

Post by Morgoth »

Tors wrote:
Morgoth wrote:Ma tõesti ei suuda uskuda, et siin on nii palju imbetsille kes ei oska lugeda, et see on 3/4 size !!!

Rahune maha. Ega ma pillipoest ei ostagi, ma käisin pärnu muusikus vaatamas, täpselt sama pill oli aga suurus oli normaalne. Hind ainult oli 300 kallim.

Kellegil on paar tarka sõna selle pilli koht öelda?
Ma soovitaks sul parem kasutatud pill osta, saad sama raha eest parema :wink:
Locked