Otsisin.
Leidsin midagi.
Kas see on siis selline värk et kangiga saab ka teisele poole painutada ja keeled siis pige alla tõmamta? Muidu on ju vastupidine värk. Kahjuks EG112 l on ainult algne värk
Kert wrote:floyd rosega saab mölemas suunas kangi liigutada. tavalisega saab ju ainult lödvemaks lasta. (ei tule selle tavalise öige nimetus meelde kahjuks)
Saab jah teha, aga seda üles venitust mis on suht kõige tähtsam seal, ei saa teha...
ddes3 wrote:Saab jah teha, aga seda üles venitust mis on suht kõige tähtsam seal, ei saa teha...
ei peagi yles venitama.. saab tavalise tremologa kah häda pärast.
tömbad lahtise keele pealt noodi, ja vajutad kohe kangi alla.. nii alla kui läheb. nii et keeled täiesti lödvaks lähevad. ja siis teed selle harmonicsi värgi. ja lased kangi vaikselt uuesti yles. ja siis ta jääbki vinguma. siis teed kangiga väikse vibra ka veel löppu ja olemas. seda köike peab suht kiiresti tegema. nöuab palju harjutamist et korralikult välja tulema hakkab.
mul endal tavalise tremologa yamaha ja saab sellega kah. ple kyll mingi proff.. a vahest kogemata tuleb isegi välja.
loomulikult Floyd Rosega parem. saab nöka körgemale venitada ja parema vibra ka, aga hädapärast siis saab tavalisega ka hakkama.
Vaatab vöib olla pärast proovin teha midagi ja vötan linti. panen yles kah siis kui peaks juhuslikult välja tulema normaalselt
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
tjah.. ma aegajalt naljapärast vötan yhe vedru ära tremolol ja siis kena kerge möllata kangiga... (muidu mängin kolme vedruga, aga siis kahega)
a jah, see jutt sobiks töesti sinna "mängutehnika" alla paremini
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
seldon wrote:Ei saanud täpselt aru, et kuidas ta seda harmonicut tegi?..panid õrnalt ühe näpu ühe vahe peale ja teise näpuga tõmbad keelt?
tömad keelt, lased keele lödvaks ja siis paned korraks näpu keele peale ja vötad uuesti ära. ja siis lased kangi lahti. krt raske seletada
On jah raske sest isegi mina ei saanud midagi aru. Aga..nojah. Nüd jõudis kohale et lindistad heli mitte pilti kui hiljem proovima pidid. Krt.
No vaatan veel ja üritan oma yamuga hakkama saada.