Koledad kitarrid

Erinevate firmade pillid
Locked
DamageINC

Re: Koledad kitarrid

Post by DamageINC »

[/quote]
aga ma ostan ise lähiajal fenderi stratocasteri 3 singelcoiliga, selle põhimõttega ,et originaalsem välja näeks.[/quote]

k6va v2rk.
Velkus

Post by Velkus »

renn wrote:Miks peab kitarril üks helipea olema?
aga miks mitte?
renn

Post by renn »

Ma saan aru, et kui pillil on originaalis üks helipea, siis see sobib, aga minu meelest on imelik, kui mingilt pillilt võetakse üks helipea ära. Selle järgi pole nagu mingit otsest vajadust. Sama moodi võid lasta endal ühe munandi ära opereerida, kuna ühega saab enamvähem hakkama või siis lased lihtsalt ühe neeru ära võtta. Pealegi, kui võtta üks helipea ära, siis jääb pillide sisse kole auk, kui helipea auku medikakaitse ei kata. Igal ühel on oma arvamus, aga mina aravan nõnda.
FIGHT THE SYSTEM!
EvilKatarn

Post by EvilKatarn »

renn wrote:Ma saan aru, et kui pillil on originaalis üks helipea, siis see sobib, aga minu meelest on imelik, kui mingilt pillilt võetakse üks helipea ära. Selle järgi pole nagu mingit otsest vajadust. Sama moodi võid lasta endal ühe munandi ära opereerida, kuna ühega saab enamvähem hakkama või siis lased lihtsalt ühe neeru ära võtta. Pealegi, kui võtta üks helipea ära, siis jääb pillide sisse kole auk, kui helipea auku medikakaitse ei kata. Igal ühel on oma arvamus, aga mina aravan nõnda.
Absoluutselt nõus. Ma hakkasin juba pikka juttu kirjutama, kui kenad on osad ühe helipeaga pillid (Laiho Scythe ja BC Rich Gunslinger Retro) aga siis lugesin esimest lauset kah.
Ibanez RGR321EX + EMG ALX w/ ABQ
Marshall MG10KK
Velkus

Post by Velkus »

renn wrote:Ma saan aru, et kui pillil on originaalis üks helipea, siis see sobib, aga minu meelest on imelik, kui mingilt pillilt võetakse üks helipea ära. Selle järgi pole nagu mingit otsest vajadust. Sama moodi võid lasta endal ühe munandi ära opereerida, kuna ühega saab enamvähem hakkama või siis lased lihtsalt ühe neeru ära võtta. Pealegi, kui võtta üks helipea ära, siis jääb pillide sisse kole auk, kui helipea auku medikakaitse ei kata. Igal ühel on oma arvamus, aga mina aravan nõnda.
seda küll, lihtsalt sinu eelnev post kõlas veidi teisiti, kui ei tea asja mõtet.
cooloox

Post by cooloox »

samas on vahest mõtet yks helipea ära võtta kyll, kui on soov killswitchi vastu???

..jah ei pea helipead ära võtma kuid juhtmed võib kyll ajutiselt lahti yhendada, aga jah ise ma jätaks ka pillile need "munandid" alles ikka kõik :D
Counterwise

Post by Counterwise »

Kui ühte helipea ava ei ole on veidi rohkem puitu, mõjub siis soundile. Ühe helipeaga kitarrid on spetsialiseerunud ühele asjale, neid ei osteta heli mitmekülgsuse pärast.
"Miks see kuradi võim viliseb, mul on kõik nupud ju põhjas!"
Helimeeste moto:"Käib töö ja vile koos"
Black metal on sigahale
Selline asi nagu google on olemas, kasuta seda.
Give them everything, and take from them, nothing!
greencow

Post by greencow »

Üks faktor on kindlasti see kus helipea paikneb. Kahe peaga pillil ei saa ühte pead paigutada samasse kohta kusainult ühe peaga pillil. Tõenäoliselt.
DamageINC

Post by DamageINC »

2 ja eelviimane on kahega siiski.
cooloox

Post by cooloox »

..just
scum

Post by scum »

Image
Uh kui rõve kirves

Tegelt ma võiks siia neid metalilabidate pilte panema jäädagi aga jah
renn

Post by renn »

It has pubes! :lol:
FIGHT THE SYSTEM!
scum

Post by scum »

Loll jutt suhu tagasi ehee
Last edited by scum on 18 Nov 2009, 23:36, edited 1 time in total.
KurjusIse

Post by KurjusIse »

scum wrote:Kurat see ikka sitt kuju ja sitad on veel need millel kujul on suur till üleval.
Suur till allpool on parem või? 8)

Kas sa viitad tillile kui mehe genitaalile või siis sellele taimele?
Locked