Epiphone Les Paul Standard Plus HCS

Erinevate firmade pillid
Locked
algajakitarrist

Post by algajakitarrist »

Paluks arvamusi selle konkreetse pilli kohta, et kas on ka hea pill oma hinnaklassis? Saaks selle raha eest mõne parema LP? Ühesõnaga paluks selle pilli kohta paar rida kirjutada.

Ahjaa, et selle pilli nimi on ju HCS?? On see nimi värvi järgi? Kuskilt lugesin, et on. Minu arust on ju selle pilli värv Cherry Sunburst? Miks see H sinna CS ette siis läheb??
Vabandan, kui oli väga loll küsimus.

Pill: http://www.thomann.de/de/epiphone_les_p ... nburst.htm
Faded
Moderaator

Re: Epiphone Les Paul Standard Plus HCS

Post by Faded »

Kui ma ei eksi, siis HCS = Heritage Cherry Sunburst.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
algajakitarrist

Faded wrote:Kui ma ei eksi, siis HCS = Heritage Cherry Sunburst.
Minu arust peaks ka nii olema. Aga seal pildil on ju sulaselge Cherry Sunburst?
Uku

Post by Uku »

Ütleksin ka paar sõna sekka.

Vintage V100
Hagström Ultra Swede
Ibanez ART120
ESP/LTD EC-256

1. Vintage soovitan osta Eestist otse poest, tuleb odavam (ca 4800 krooni). Väga hea hinna/omaduste suhtega kitarr, millest saab paari modifikatsiooniga päris mõnusa relva. Kui tunned huvi, siis võin sulle tüüpvigadest lähemalt rääkida.
2. Ibanezi kohta võib pajatada liivainimene, üldjuhul Ibaneziga alt ei lähe.
3. ESP/LTD teeb samuti väga häid pille, isiklikult omasin üht Stratocaster tüüpi pilli - midagi halba ei ütle.
4. Hagström saab Mikidemaal kõvasti respekti, pidavat proovinute sõnul Epiphone'st kvaliteedi poolest tükk maad parem olema (klassivend mõtleb hetkel, plaanib siin oma paar kuud vana Ultra Swede müüki panna).

Viimasel ajal on üldse olnud kuulda palju kaebusi Gibsoni ja Epiphone kvaliteedi aadressil, lihtsalt pillid pole enam seda raha väärt. Kuid eks kõik oleneb konkreetsest isendist, tuleb mängida ning pill kotkapilguga üle vaadata.

Parimat soovides,
Uku
Mr. Southpaw

Squier Classic Vibe '50s Telecaster '12
Vox AC4 / Vox Mini 3
Blue Flower Electronics Rangemaster
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Eestis liigub natuke Samicku pille ka, nende AV-6 ja AV-7 on täiesti arvestatavad LP koopiad. Mul on endal AV-7, ning näiteks Epi LP Customiga kõrvuti võrreldes tundus küll sellest etem. Tõsi, ma olen oma pilli küll veidi tuuninud, aga isegi koos modifikatsioonidega on hind ikka Epist madalam.
Eestis on Samicku pille põhiliselt Pärnus Muusikus. Neil on vist Tallinnas ka pood, seal võib ka olla.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Uku

Post by Uku »

No muidugi, Samicku unustasin täitsa ära. Oleksin äärepealt Samick AV-3 ostnud, kuid saatuse keerdkäigud viisid mu hoopis ESP/LTD M-50'ni :)
Mr. Southpaw

Squier Classic Vibe '50s Telecaster '12
Vox AC4 / Vox Mini 3
Blue Flower Electronics Rangemaster
algajakitarrist

Uku wrote:Ütleksin ka paar sõna sekka.

Vintage V100
Hagström Ultra Swede
Ibanez ART120
ESP/LTD EC-256

1. Vintage soovitan osta Eestist otse poest, tuleb odavam (ca 4800 krooni). Väga hea hinna/omaduste suhtega kitarr, millest saab paari modifikatsiooniga päris mõnusa relva. Kui tunned huvi, siis võin sulle tüüpvigadest lähemalt rääkida.
2. Ibanezi kohta võib pajatada liivainimene, üldjuhul Ibaneziga alt ei lähe.
3. ESP/LTD teeb samuti väga häid pille, isiklikult omasin üht Stratocaster tüüpi pilli - midagi halba ei ütle.
4. Hagström saab Mikidemaal kõvasti respekti, pidavat proovinute sõnul Epiphone'st kvaliteedi poolest tükk maad parem olema (klassivend mõtleb hetkel, plaanib siin oma paar kuud vana Ultra Swede müüki panna).

Viimasel ajal on üldse olnud kuulda palju kaebusi Gibsoni ja Epiphone kvaliteedi aadressil, lihtsalt pillid pole enam seda raha väärt. Kuid eks kõik oleneb konkreetsest isendist, tuleb mängida ning pill kotkapilguga üle vaadata.

Parimat soovides,
Uku

Tänud asjaliku informatsiooni eest, aga mida sa mõtled selle all, et epiphone pole oma hinda väärt, kas seda, et pill on lihtsalt saast, või seda et sama raha eest saaks parema ja kui viitsid siis ütle mis selle pilli hind sinu arust olema peaks.

Tänud igaljuhul!
Yamaha1

Post by Yamaha1 »

Endal on täpselt sama pill, mis esimeses postituses välja toodud. Paar aastat tagasi ostsin selle Tallinna Stanfordist, maksis mingi 8700 ja peale, siis vbl polnud nad lp-d tõesti ÜLDISELT sellist hinda väärt, kuid sattusime õpetajaga suht super isendi otsa. Häälestub hästi, krihvivahed ei plärise jne. Praegu on nad hinda mingi 6k ja peale langetand vist Stanfordis, nii et tasub proovida kõik läbi kuni leiad enam-vähem normaalse, netist ei soovitaks tellida Epiphone kitarre.
Epiphone LP Standard->Yamaha häälestaja->Rocktron Tri-Wah->Boss MT-2->Roland Microcube
Yamaha fg-411(akustiline)
Casio süntekas

8)
Image
Locked