Blackhearti võimud
-
ilmselt kyll.void wrote:ega neil erilist vahet olla ei saa sest mõlemad on väga lihtsa ehitusega ja seal ei ole palju erinevaid kombineerimisvõimalusi. kui mõned takistid & kondekad vahetada ja tonestack lisada, oleks nad praktilisielt samasugused.
eks sobib ju bh-le enamus ga5 modegi.
mida ei saa on aga edev välimus ja samasse auku kabinett mõistliku papi eest.
ah katsetame ära, siis hea maapõhja kiruda või kiita.
tunduvad sarnased lihtsalt, ma pole kumbagi muidugi näinud. kas neil mitte osaliselt sama elektroonika pole? kuskilt meelde jäänud miskit.Faded wrote:Ei usu. Miks sa seda arvad?
võin muidugi eksida kõvasti.
http://www.imuso.co.uk/directory/review ... sh-15r.htm
Re: Blackhearti võimud
Keegi äkki vahepeal mõne Blackhearti endale hankinud ja tahab muljeid jagada ?
Ise kaalun BH5H ja cabi ostmist, kuid variantideks on veel Vox VT30 ja Laney VC15.
Kõige paremini meeldiks mulle muidugi VC15, aga selle raha kokku saamisega võib päris kaua aega minna, VT30 oleks jälle hea ja mitmekülgne võim, mille raha saaks ka ruttu kokku, a samas tahaks ka lampvõimu proovida. Kuid blackheartile peaks hakkama jälle pedaale juurde ostma.
Ise kaalun BH5H ja cabi ostmist, kuid variantideks on veel Vox VT30 ja Laney VC15.
Kõige paremini meeldiks mulle muidugi VC15, aga selle raha kokku saamisega võib päris kaua aega minna, VT30 oleks jälle hea ja mitmekülgne võim, mille raha saaks ka ruttu kokku, a samas tahaks ka lampvõimu proovida. Kuid blackheartile peaks hakkama jälle pedaale juurde ostma.
Re: Blackhearti võimud
tead kui hea on veel VC15 Eminence 99 db Emi Copperhead (10", 8ohm ) valjukaga (Jensen RI C10Q 8-ohm asemel) ja upgraditud kajapaagiga (Accu 8BB3C1B 8BB2C1B asemel) ...
BH oleks minu arvates siis tõeline tegija kui tal oleks tube driven kaja või tremolo pardal lisaks ( ideaalis 1x12" kombo pakendis, 5-15W ) . Aga mikid on neist praegugi sillas.
BH oleks minu arvates siis tõeline tegija kui tal oleks tube driven kaja või tremolo pardal lisaks ( ideaalis 1x12" kombo pakendis, 5-15W ) . Aga mikid on neist praegugi sillas.
Kaku wrote:Keegi äkki vahepeal mõne Blackhearti endale hankinud ja tahab muljeid jagada ?