Endal FR-ga kitarr ja see pill oli mu esimeseks kitarriks (ma olen suhteliselt algaja), ning ma olen väga õnnelik oma FR üle

Kitarr ise püsib õieti häälestades ikka väga kaua hääles, kuid seevastu häälestamine võtab oma aja (kindlasti oleks kasulik omada häälestajat või juba isegi peaks!).
- * peab häälestama nii kaleast ja peab ikka päris mitu tiiru tegema iga keelega, et kõik hääles oleks, sest kui ühte häälestada läheb teine keel häälest
* FR peab olema kitarri kehaga paraleelselt. Peab kitarri sees kruvisi keerama.
* Ja siis kui need mõlemad korras siis lõpus saab nende mustade julladega (Fine Tuners) tremolo küljes lõpp häälestus tehtud.
Mainiks ka seda, et FR on rohkem mõeldud ühte häälestusse jätmiseks, mitte et täna mängid ühes häälestuses ja homme tahad teises mängida (võib vist, aga ei soovita? +tüütu)
Samuti keelte vahetamine on väidetavalt raskem, kuigi peale nädalat kui kitarri sain vahetasin keeled ära ja minul vähemalt ei tekkinud mingit probleemi sellega ja suht kiirelt sain valmis kah.
Vast sai kõik kõige olulisem mainitud, ei tea ainult kui selgelt. Vabandan kui midagi segaselt/valesti kirjutasin.
Ütleks nii, et algul on imelik/keeruline, aga sellega harjub ära ja imo siis on super asi

Soovitada ei oska. Oleneb kui kannatlik sa oled ja kui palju sa seda whammy't kasutada tahad.