Tere, arvan et selline teema on juba võib-olla, aga ma tahaks pedaali osta, olen pedaalide osas täiesti võhik.
Oleks vaja nagu cleani pealt overdrive peale vahetada ja vastu pidi, aga mingit pedaali vaja. Kas keegi oskab midagi head soovitada, vaatasin Ibanez TS9 aga jah... oleks selllel teemal abi vaja.
Abi pedaali ostmisel
-
Re: Abi pedaali ostmisel
Kas sul on vaja mingisugust distortion pedaali või footswitchi?
Squier Classic Vibe Tele 50's
Vox Tonelab LE
HB GA5
Vox Tonelab LE
HB GA5
distortion ma arvan . kas ibanez ts9 kitarriga saab cleani pealt overdriven v6i noh, ma ei jaga pedaalidel matsu,
:( tahaks nagu noh ytleme et nt sellisele loole nagu All That Remains - Regret Not kus cleani pealt kohe overdrive peale. v6i kas keegi saaks 2ra seletada nende vahe?

Kas sul on praegu yldse mingi asi olemas mis kitarri heli "kärisema" paneb vöi mis?
Mis vöim sul on? Seal on "kärin" sisse ehitatud?
Mis vöim sul on? Seal on "kärin" sisse ehitatud?
mul pm on mircro cube noh see pole eriti oluline aga muidu on carvin sx 100
seal on 2 channelit + blues 1 overdrive ja teine clean muidu
kk... uurisin asja sinna peaks sobima FS22 ja see on vist footswitch, esialgu peaks sellest piisama.
kui sul on microcube siis sellele sa ei saa footswitchi yhendada.Footswitch on see mis ühendatakse võimu külge ja sellega saad vahetada võimu channelit(sellele kidra kylge ei yhendata) ja microcibel pole sellist sisendit.Microcubele saad aga distortion pedaali ühendada , see on see kuhu sa ühendad kidra ja sealt plokist edasi võimu külge , seega pead ostma pedaali.
Ma saan aru, et ta mõtles Carvin SX100 võimu, millele peaks küll saama footswitchi ühendada.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
jh, parandasin carvini ära ka , omme ostans sinna footswitchi ajasin siin suht segast juttu üldse:D aga igatahes nüüd saan mis vaja oli, võib teema lukku panna vist