Puit? Kus kurat mu puit on?

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
WTFblanket

Re: Puit? Kus kurat mu puit on?

Post by WTFblanket »

Black wrote:
WTFblanket wrote:See Jay Soundi logos olev J nägi välja hoopis nagu G... ehk siis Gay Sound...

Nuh, mul veel J(G)ay Sound'i võim olemas, mida ma küll kah kunagi maha pillun kuskilt :lol:
Kust said muidu selle kitarri?
Nuh, suht paras mulle, kuna sain selle kitarri Novalux'ist :D Esimene pill oli ja ma eriti ei teadnud kitarridest midagi...
Uku wrote:
WTFblanket wrote:
Aitäh sellegi eest, kuid ma mainisin natuke, et tahaks nagu midagi Tartu kandis ja see asub Tallinnas nii, et pole just parim variant, kuid kui midagi üle ei jää siis... :(
Ära virise, nagu see asuks teisel pool maailma. Eestis on vahemaad niivõrd lühikesed, elad üle.
Kuule, igal inimesel on õigus viriseda asjade üle, aga nii ta on, et vast ikka sealt peab seda puidu asja vaatama...
Black

Post by Black »

WTFblanket wrote:
Black wrote:
WTFblanket wrote:See Jay Soundi logos olev J nägi välja hoopis nagu G... ehk siis Gay Sound...

Nuh, mul veel J(G)ay Sound'i võim olemas, mida ma küll kah kunagi maha pillun kuskilt :lol:
Nuh, suht paras mulle, kuna sain selle kitarri Novalux'ist :D Esimene pill oli ja ma eriti ei teadnud kitarridest midagi...
Ma juba kartsin, et minu esimene pill sinu kätte jõudnud ja et hävitasid selle :P
Riistvara:
Ibanez RGR321EX
Randall RX35DM
Zoom G5
renn

Post by renn »

Soovitaks teemaalgatajal korralikult järelel mõelda, kas kitarrimäng ja kitarriehitus on ikka tema jaoks. Kitarriga tegelemine nõuab loomingulisust ja pühendumist, aga vaadates postituse pealkirja ja üldist suhtumist, siis tundub, et tegu on mingi suvalise ossiga, kelle jaoks kitarrimäng pole kindlasti mitte sobiv.
FIGHT THE SYSTEM!
served

Post by served »

Muideks ma igaksjuhuks veel mainiks, et need helipead sealt pealt, mida sa nii umbe heaks pead, ei ole tegelikult üldse head. Nendest paremad saaks vast 300 krooniga juba (terve seti)
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
ripplihas

Post by ripplihas »

Ma kunagi vaatasin novaluxis seda pilli, originaalis oli juba kaks keelt puudu:)
Ilves01

Post by Ilves01 »

vahet ei ole mis poest ja mis pilli ostad , keeled soovitaks igaljuhul alguses ära vahetada.
D-7

Post by D-7 »

Black wrote:
WTFblanket wrote:
Black wrote:

Ma juba kartsin, et minu esimene pill sinu kätte jõudnud ja et hävitasid selle :P
See aparaatus on siiski jätkuvalt minu hoole all. :lol:
Locked