Eku. wrote:Kus sa ise siis hoiad seda..
või ei hoiagi?
ma igatahes tunnen küll sellest ikka väga puudust..
medikad koguaeg kuskil laiali ja ei leia üles.
Mängimise ajal hoian käes, muul ajal taskus. Kui tuleb lugu, kus medikat vaja pole, toetan näiteks võimu ääre peale.
Muidu kõige kindlam viis kadunud medikat üles leida on uus osta. Mul endal juhtub küll aeg-ajalt nii, et kaob medikas ära ja ei leia mitu päeva üles seda. Ning niipea kui uue ostan, tuleb vana ka välja. Selle kohta on raudselt mingi Murphy seadus olemas.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Morgoth wrote:Kas tõesti ei jõua sulle kohale, et ma lihtsalt näitasin sellest kohast pilti, kuhu on hea see medika hoidja panna?
Ära siis kohe häält tõstma hakka.
Ma vaatasin et sul seal pildi peal kitarri kaela taga
paistab selline punane värk.
Mõtlesin et see mingi medikas seal
Eku. wrote:Küsimus oleks siis selles, et kuhu oleks
kõige parem elektrikitarrile medlika hoidjat kleepida?
andke mingid soovitused.
kaela alla ei saa kuidagi panna?
medikahoidja on r6ve junn. mis pyksitaskutel viga? eriti kui erineva loo juures erinevat medikat kasutad siis ei saa neid ju sinna jarjekorras panna. mingil pungivennal oli igatahes pickguardi yks kruvi lodvemaks lastud ja sinna vahele lykatud. osa vendasi on veel paar medikat surunud haaletsjate juurde keelte vahele aga see ajab peen haalestuse minu arust paigast ara.
Eku. wrote:lihtsalt vahest on vaja sõrmitseda..
ja kohe peale seda meidkaga mängida.
hea on kui saad selle kuskilt kiiresti välja tõmmata
yks vene kidraopetaja hoidis medikat sormitsemise ajal kahe esimese napu vahel ja kusjuures kais asi tal vaga automaatselt . kui vaja voin vaikese videojupi ka valja loigata
Mul on olnud paar medikahoidjat. Siiani ei ole ma nendes midagi eriti kasulikku leidnud. Esimese kleepisin (originaalkleepsuga, mis oleks pidanud kõva olema) kitarri külge. Peale natukest ringipunkimist tuli kitarri küljest lahti. Ja ma ei mõtle et ma oleks mängu aeg talle käega peale raiunud - lihtsalt kitarr kotis, ringikõndides, hõõrus ennast lahti. Ja siis see medikahoidja kadus lõpuks üldse ära, samamoodi nagu kaovad medikad.
Nüüd teise medikahoidja sain poest tasuta kauba peale. Seda ei ole viitsinud kitarri külge kleepidagi, niisama vedeleb siinseal. Vahel harva viitsin neid medikaid sinna sisse toppida, aga minu arvates nad võivad väga vabalt ka lahtiselt kotis olla.