Kitarri tremolo kang ?

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
letsrock

Re: Kitarri tremolo kang ?

Post by letsrock »

Sadul tuleb luust teha. Stanfordi poodides on toorikud olemas, erinevatele pillitüüpidele. Kui ise ei viitsi valmis teha, siis ma võin väikese papi eest selle ära teha.
Keep rockin
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Ei pea luu olema, ka sünteetilised materjalid nagu tusq või grafiit annavad väga häid tulemusi. Aga üldiselt peaks jah igas pillipoes toorikud olemas olema. Eks neid tuleb natuke pilli jaoks kohendada, aga kui asja rahulikult võtta, pole seal midagi ülejõukäivat.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
renn

Post by renn »

Julgen soovitada grafiitsilda. Võid isegi osta selle sama, mis ma thomannist ostsin, kuna keeltevahed on olemas ja on vaja ainult kõrgus, laius ja pikkus paika lihvida. Muidugi kui on tahtmine ise viilidega keeltevahed valmistada, siis võib ka tooriku osta.
FIGHT THE SYSTEM!
letsrock

Post by letsrock »

Faded wrote:Ei pea luu olema, ka sünteetilised materjalid nagu tusq või grafiit annavad väga häid tulemusi. Aga üldiselt peaks jah igas pillipoes toorikud olemas olema. Eks neid tuleb natuke pilli jaoks kohendada, aga kui asja rahulikult võtta, pole seal midagi ülejõukäivat.
Natuke nendest erinevatest materjalidest läbi isiklike kogemuste. Luu annab nendest kolmest kõige jõulisema soundi. Tusq annab kõige lahtisema soundi ja noot heliseb vast isegi natuke kauem kui luu. Grafiit on neist kõige ilmetuma kõlaga, aga kui on kangi vaja hoolega kangutada, siis tänu oma libedusele on sellega vähem häälestusprobleeme. Kui pill ise on viimase peal lahtise ja laia soundiga, siis ma paneksin luu. Kui oleks vaja veidi sära juurde, siis tusq.
Keep rockin
renn

Post by renn »

Samas sild määrab põhiliselt ainult avatud keelte kõla.
FIGHT THE SYSTEM!
Frusciante

Post by Frusciante »

Mul see jama, et mul pole üldse kuldsed käed. :D
Tokai Silver Star '84/Epiphone G-400 Custom>EHX Big Muff>Boss DS-2/Rocktron Metal Planet>Boss DD-6>Dunlop Cry Baby 535Q>Crate Powerblock
letsrock

Post by letsrock »

renn wrote:Samas sild määrab põhiliselt ainult avatud keelte kõla.
See jutt pole küll õige. Tundub uskumatu, aga mõjub igas asendis ja mitte vähe.
Keep rockin
renn

Post by renn »

No kui see nõnda on, siis ehk proovin millalgi selle tusqi ära. Tegelikult tahtsingi algselt seda, aga see oli thomannist otsas ja otsustasin grafiiti proovida.
FIGHT THE SYSTEM!
Frusciante

Post by Frusciante »

Ei tore, ma igastahes selle nuti tegemisega hakkama ei saa. Perse raisk, närvi ajab. :D
Tokai Silver Star '84/Epiphone G-400 Custom>EHX Big Muff>Boss DS-2/Rocktron Metal Planet>Boss DD-6>Dunlop Cry Baby 535Q>Crate Powerblock
Locked