Ma ostan selle kidra vist ilupärast ... No tahan teada mis see ikkagi on . Hind on nii odav et jah.. Koti saab ka...vabalt..varsti siis annan kidrast teada:D
Andre wrote:Ma ostan selle kidra vist ilupärast ... No tahan teada mis see ikkagi on . Hind on nii odav et jah.. Koti saab ka...vabalt..varsti siis annan kidrast teada:D
JESS, jaga siis kindlasti muljeid ka, ostaks isegi, aga ma mahu praegugi oma tuppa enam ära.
Ma tellisin 4 nädalat tagasi sealt selle teise kidra (575,00.-)
Aga ikka ei ole veel kohal.Kes teab äkki ei tulegi .
Too ~200.- kidra on küll mingi kahtlane.
olenk wrote:Ma tellisin 4 nädalat tagasi sealt selle teise kidra (575,00.-)
Aga ikka ei ole veel kohal.Kes teab äkki ei tulegi .
Too ~200.- kidra on küll mingi kahtlane.
Sealt quellega lähebki kaua aega;)
2 kuud vähemalt,sõber tellis sealt,läks mingi 3 kuud:)
äkki peaks tegema mingid foorumi reeglid , et ei traumeeri inimesi saastaga (quelle ja antila ja mingi muu kaup) siis smailirallid jäävad ära ja muud nõmetsemised. ja igale inimesele saab teha 3 hoiatust ja siis bänn. või midagi sellist.
Oravad on püha!
disko pole oluline, punk on põhiline
Sõber tahtis ka läbi interneti seda pilli endale Quellest tellida. Tegi kõik ära, aga tellimus ei jõudnud kohale, nüüd ongi ilma. Niimoodi sellega siis, on see Quelle või sõbra viga, seda ei tea keegi.
Ikka Quelle vist. Mitu sõpra tellinud nt jope. Mitu kuud tagasi kohale pole tulnud. Sugulane tellis vist laua, 2 kuud, pole kohale tulnud. Teateid pole ka saadetud, küsides hämatakse midagi.
Peab vist tegema nagu kartulisalongiga..mainima tarbijakaitset. Kartulis asi toimis
kuule..
ega seal stockman-i juures seda quelle poodi pole?
see peaks seal Stocki ja Exiti vahel kuskil olema.
äki seal müüakse neid..seat saaks kohe kätte