Keegi võiks mulle rahusteid tuua

Nõustun sinuga siinkohal, madala eelarve puhul võib vasakukäeline Telecasteri ära unustada. Kõige odavam võimalus on tellida Thomannist Fender Mex Telecaster, mugavad 9000 krooni peaks magama panemaErkoP wrote:Aga telecasterite osas käib ikkagi veel vasakukäelist diskrimineerimine
Vintage akustilist kiidaksin ka mina. Ühel tuttaval on Vintage akust, siinkohal ei oska küll kahjuks mudelinime öelda. Aga igatahes on sellel pillil kõlakast kannatada saanud päris korralikult ja ühte kohta hoiab ajutiselt ma loodan kinni mäkuteip ja selles olekus ma proovisin ma sellega mängida ja selle kõla oli minu tõesti suureks üllatuseks väga hea. Mõnusalt soe ja pehme toon. Seega Vintage akusti kohta ei saa mina oma kogemuste põhjal midagi halba öelda, pigem ikka kiidaks seda.kiuro wrote:Mul on vintage akustiline ja oplen täiega rahul. On valjem kui kõik akustilised, millega kokku puutunud olen ja vigu ega probleeme ka pole. Kidra õpetaja Aldo Järve ja 1 rootsi bluesi kitarrist kiitsid ka seda räigelt. Kui osta akustiline, siis soovitan kindlalt vintage, vb õhtul ütlen, mis mudel on, kuna pill hetkel sõbra käes.
Kui oma V100-l tegin juppide vahetust siis oli küll silla ja tailpiece all kirjas mingi xiongyzungWilkinson more or less redesigned all of their guitar from the bottom up adding his own designed pickups, bridges and tuners among other stuff."