Dave Walker, Ron Keel, David Donato jt - neid lauljaid oli jah palju, kellega albumit ei tehtud. Lauljatest veel niipalju, et peale Ozzy ning Dio austan ma ka Glenn Hughes'i. Iommi nö sooloplaat, mille nad koos lindistasid, on päris hea. Iommi "Fused" on veel parem, kus laulab samuti Hughes. Ta on tõestanud ennast Deep Purple's, sai Black Sabbathiga ka hakkama

Käisime ta kontserdil, vapustava häälega mees. Tony Martini kohta oskan öelda niipalju, et "Headless Cross" on hea album, tema teisi albumeid nii väga ei austa.
Igatahes on nii, et kui Tony Iommit poleks olnud, poleks ka enam Black Sabbathit. Tal jagus usku ning omandas Black Sabbathi kaubamärgi. Tänu tema entuasiasmile sündisid mitmed head albumid, muidu olekski olnud vaid Dio ning Ozzy periood.
Naljakas on see, et Black Sabbath pole klahvpillimängijat kunagi tunnistanud - Don Airey, Geoff Nicholls. Alati seisid nad lava taga

Isegi tänasel Heaven and Helli perioodil pole midagi muutunud. Ma ei saa aru, miks nad pidid Nicholls'i pikalt saatma ning Warreni asemele võtma ? Kuid las ta olla. Fakt on see, et Heaven & Hell on ääretult fantastiline ning võimas bänd, nad on ise ka praeguse olukorraga jube rahul ning hakkamist täis. Peagi lasevad nad välja uue albumi, suvel tulevad nad Soome - ma lihtsalt pean neid nägema.
Uku