Am. strat
Am. strat
kuna eelmine kinni pandi, siis pidin uue tegema. Oman ise 96a juubeli mudelit ja need vead, mis igalpool kirjas on toesti ka minu pillil. standard helipead on suht lahjad, keeli vaga ligi keerata ei saa, kuna siis hakkab magnet keeli "plaristama". suriseb tanu kehvale varjestusele paris kovasti. ja kaalub minu arust rohkem kui teised kidrad. kusjuures raamatu jargi antud/lubatud koige jamedamaid keeli mina kyll nappida ei jaksanud, tundus nagu tegu oleks laevatrossidega. aga noh mis sa teed, kui tahad just seda soundi mida standard strat tekitab, siis kindlasti tasub osta, kui aga soovid sinna vahele ka effektikaid panema hakata , siis tasuks juba mingi muud tyypi kidra soetada, endale on meeldinud ibanezi kallima otsa sound. kahjuks pole ise kunagi gipsonit nappida saanud.
mul oli sama lugu , laksin mehhiklast ostma, kui peale vaatasin ja kui veel katsusin ka siis oli kohe selge, et see pole kyll see asi mida osta. parem kogu raha ja osta kasutatud ameeriklane, kui voim uuele pillile peale ei hakka.Janarm wrote:Kle ära hirmuta:D
Ma ise plaanin muidu suve lõpus mehiklase osta,ega mehiklaselgi midagi viga ei tohiks olla.
Oskad täpsemalt kirjeldada mis mehiklasel viga oli?KidraJobu wrote:mul oli sama lugu , laksin mehhiklast ostma, kui peale vaatasin ja kui veel katsusin ka siis oli kohe selge, et see pole kyll see asi mida osta. parem kogu raha ja osta kasutatud ameeriklane, kui voim uuele pillile peale ei hakka.Janarm wrote:Kle ära hirmuta:D
Ma ise plaanin muidu suve lõpus mehiklase osta,ega mehiklaselgi midagi viga ei tohiks olla.
Äkki sattusid mingi sita partii otsa...
Võibolla saidki praagi ära siis kohe teisi hirmuta ja ma ei usu et Fender mingit s*tta teeb ...Janarm wrote:Oskad täpsemalt kirjeldada mis mehiklasel viga oli?KidraJobu wrote:mul oli sama lugu , laksin mehhiklast ostma, kui peale vaatasin ja kui veel katsusin ka siis oli kohe selge, et see pole kyll see asi mida osta. parem kogu raha ja osta kasutatud ameeriklane, kui voim uuele pillile peale ei hakka.Janarm wrote:Kle ära hirmuta:D
nn kolakast oleks nagu plastikust tehtud, kaela kvaliteet on bs (vahemalt usakaga vorreldes) , pingutid on nagu vene kirvekad, keelte suunajad enne pingutajaid on nagu loike terad, eelpingutid jatsid ka kahtlase mulje. ja arvan et kuna kolakast on mingist kahtlasest puust , siis see haal mis sealt valja tuli, on ka sellest soltuvalt plastmassisem. helipea kohta paljalt pealevaatamisega miskit kommida pole, kuigi tundus see valgeplastik kah kuidagi mitte vaga valgeJanarm wrote: Oskad täpsemalt kirjeldada mis mehiklasel viga oli?
Muide mehhiklased ise kaelu ei tee, need tuuakse usast. kõlakast, helipead ja isegi keeled kruvitakse mehhiko tehases, nii et see kõlakasti jutt võib isegi õige olla, sest kaaluvahe on pillidel tuntav. veel tehakse mehhiko tehases ka ampe. tasub ampi ostmisel ka igaks juhuks tootjamaad vaadata, ehkki pole ampide kohta kriitikat kuulnud.
-
christiansaarne13
Re: Am. strat
http://kitarr.astar.ee/forums/viewtopic.php?t=1717KidraJobu wrote:kuna eelmine kinni pandi.
aga see on ju täitsa avatud
Re: Am. strat
ma nagu seda silmas pidasin http://kitarr.astar.ee/forums/viewtopic.php?t=1734christiansaarne13 wrote:http://kitarr.astar.ee/forums/viewtopic.php?t=1717KidraJobu wrote:kuna eelmine kinni pandi.
aga see on ju täitsa avatud
-
christiansaarne13