Apollo
Apollo
Siia tulevad Apollod
Apollo BK...
Endal siis selline pill. On Les Pauli koopia. Ostsin siis peaeagu 2 kuud tagasi Pärnu Muusikust. Hinnaks oli siis 2500.- . Hinda oli sellesmõttes pillil vähe ja pill tegi poes head häält ka kui mängisin võimu taga. Preagu ei kurda ka pilli üle kuid keelte kõrgust peab reguleerima küll sest muidu keeled käivad vastu kaela ja plärisevad.
Pildi panen õhtupoole ja täpse tüübinime kuna Apollol ei ole vist minuteada oma kodulehekülge
Endal siis selline pill. On Les Pauli koopia. Ostsin siis peaeagu 2 kuud tagasi Pärnu Muusikust. Hinnaks oli siis 2500.- . Hinda oli sellesmõttes pillil vähe ja pill tegi poes head häält ka kui mängisin võimu taga. Preagu ei kurda ka pilli üle kuid keelte kõrgust peab reguleerima küll sest muidu keeled käivad vastu kaela ja plärisevad.
Pildi panen õhtupoole ja täpse tüübinime kuna Apollol ei ole vist minuteada oma kodulehekülge
Ise olen tumesinise Apollo stratocasteri omanik.
Ostetud on ta umbes aasta tagasi Halvo Liivamäe poest ca. 1700.- eest. Väärtust on Halvo sõnul sellel pillil rohkem, kuna tegu on Fenderi koopiaga. Koopia koopiaks, kuid arvatavasti ei tehta nimetatud firma järgi eriti seda mittetäiuslikku kommertstoodangut, mis viimasel ajal levinud on. Loodetavasti.
Kohe alguses sai peenikesed ning oksüdeerunud tehasekeeled vahetatud paremate, 11'ste, vastu. Oktaavid olid paigast ära ning nii ma lasin teha pillile täishoolduse. See kätkes endas keelte vahetust, tagumise silla reguleerimist (keeled nüüd ka madalamal), kaela fikseerimist ning elektroonika mingit nipet-näpet putitamist. Tipp-topp.
Kui üldse nuriseks, siis vist helipeade pärast, kuna eriti kõrgklassi omad nad ei paista olevat. Proovis on hirmsasti lärmi teinud, võrreldes mõne tegijama pilliga, aga mitte niivõrd hullusti siiski... Üldplaanis võiksin öelda, et täiesti mängitav on!
Üks pildike asub siin:
http://www.zone.ee/saepuruke/kitarr.JPG
Ostetud on ta umbes aasta tagasi Halvo Liivamäe poest ca. 1700.- eest. Väärtust on Halvo sõnul sellel pillil rohkem, kuna tegu on Fenderi koopiaga. Koopia koopiaks, kuid arvatavasti ei tehta nimetatud firma järgi eriti seda mittetäiuslikku kommertstoodangut, mis viimasel ajal levinud on. Loodetavasti.
Kohe alguses sai peenikesed ning oksüdeerunud tehasekeeled vahetatud paremate, 11'ste, vastu. Oktaavid olid paigast ära ning nii ma lasin teha pillile täishoolduse. See kätkes endas keelte vahetust, tagumise silla reguleerimist (keeled nüüd ka madalamal), kaela fikseerimist ning elektroonika mingit nipet-näpet putitamist. Tipp-topp.
Kui üldse nuriseks, siis vist helipeade pärast, kuna eriti kõrgklassi omad nad ei paista olevat. Proovis on hirmsasti lärmi teinud, võrreldes mõne tegijama pilliga, aga mitte niivõrd hullusti siiski... Üldplaanis võiksin öelda, et täiesti mängitav on!
Üks pildike asub siin:
Robi wrote:Ise olen tumesinise Apollo stratocasteri omanik.
Üks pildike asub siin:
Ja ja, neid pille ma ise käppisin ka mitu korda kui aega parajaks teha oli vaja

Endal on täpselt selline http://www.multimusic.ru/catalog/brands ... 00lh.shtml
( Vasakukäeliste oma )
Ostsin umbes aasta tagasi pärnu muusikapoest hind oli vist 2500.- vms.
Aasta aega mänginud sellega ja täitsa kobe pill.
Nüüdseks on see müügis juba.
( Vasakukäeliste oma )
Ostsin umbes aasta tagasi pärnu muusikapoest hind oli vist 2500.- vms.
Aasta aega mänginud sellega ja täitsa kobe pill.
Nüüdseks on see müügis juba.
esimene elektrikas, mille ostsin, oli see telecaster
nüüd ostsin omale veel lisaks sellise
les paul
pean ütlema, et teleka ostsin just hinna pärast (3500 viis aastat tagasi) liivamäe juurest. ainuke probleem oli roobipoolne helipea, mis tekitas veidi palju müra. aga üldiselt on pill oma hinda vägagi väärt.
les pauli ostsin paar päeva tagasi, sest vahepeal on tekkinud vajadus humbuckeritega pilli järele. ütleks nii, et pingutid on suht sitad, aga saund ja mängitavus see-eest väga mõnus.bändikaaslase 8tonnisele yamahale teeb igatahes sajaga ära.ja apollo hinnaks oli vaid 2500.
nüüd ostsin omale veel lisaks sellise
les paul
pean ütlema, et teleka ostsin just hinna pärast (3500 viis aastat tagasi) liivamäe juurest. ainuke probleem oli roobipoolne helipea, mis tekitas veidi palju müra. aga üldiselt on pill oma hinda vägagi väärt.
les pauli ostsin paar päeva tagasi, sest vahepeal on tekkinud vajadus humbuckeritega pilli järele. ütleks nii, et pingutid on suht sitad, aga saund ja mängitavus see-eest väga mõnus.bändikaaslase 8tonnisele yamahale teeb igatahes sajaga ära.ja apollo hinnaks oli vaid 2500.
-
Re: Apollo
Mul on siis Apollo DLC 1200. Ostsin 2 kuud tagasi pärnust Muusikust. endal kahjuks ei ole head võimu. on HB 15W, mis ei tee kohe üldse head häält
. korraliku võimuga on see kidra päris hea
Pilt ka siis SIIN

Pilt ka siis SIIN
- karlapoiss
isegi omasin mõned kuud tagasi apollo lp-d , ja tuleb mainida et oma hinna kohta üks parimaid kitarre 

Mina usun samuti väga odavatesse pillidesse, kuid näiteks Thomannist tellima ei kisu. Risk on minu arvates liialt suur, et nii soodsa hinnaga pille internetist pimesi tellida. Ma arvutasin huvi pärast Fender Squier Affinity BSB vasakukäeliste versiooni maksumuse, kui tellida see pill Thomannist - koos saatmiskuludega tuleks 3020 krooni. Mõistlikum on mul külastada poodi nimega R Music ning näppida nende Stagg S300, Stratocasteri koopiat. Selle hind on 2690 krooni, kliendikaardiga saan ma 10% alla, seega 2421 krooni. Hea on see, et saan pilli konditsioonis kohapeal veenduda ning lahkun labidaga, mille olen isiklikult välja valinud. Stagg S300 ning Squier Affinity on otsesed rivaalid ning Squier ei ole tingimata parem oma kuulsa emafirma osaluse tõttu - oleneb, missugune pill sulle kätte satub. Muidugi ei tasu neist oodata Ameerika Fenderit, kuid kahtlemata võib saada normaalse kõlaga pilli, mida aeg-ajalt modifitseerida (pingutid, potekad, helipead jms).
Astusin odavate pillide kaitseks välja
Uku
Astusin odavate pillide kaitseks välja

Uku
Mr. Southpaw
Squier Classic Vibe '50s Telecaster '12
Vox AC4 / Vox Mini 3
Blue Flower Electronics Rangemaster
Squier Classic Vibe '50s Telecaster '12
Vox AC4 / Vox Mini 3
Blue Flower Electronics Rangemaster