Projekt: "Custom Telecaster"
Re: Projekt: "Custom Telecaster"
tegelt sa oleks pidand esimensena pilli mustaks värvima, oleks lihtsamini saand. a ok.
"You wear it very well." ; "What?" ; "You wear it very well, now play like a fucking musician"
- kidrapoizz
oleks ma kohe mustaks värvinud siis oleks sinna peale niipalju muud värvi tulnud ja see kui ma lõpuks oleksin teibi ära võtnud oleks paari millimeetrine värvi kiht peal ja rebinud kilde kaasa, vot. Ma arvan et oleks sedasi olnud.
<3 G-u-i-t-a-r-s
no, ka võimalik.
"You wear it very well." ; "What?" ; "You wear it very well, now play like a fucking musician"
Kui on vöimalik, siis tömba teibid kohe peale värvimist maha. Siis ei jää nii teravaid värvi servasi, ja värv ei hakka murduma kah.
Aga ettevaatlik peab olema, et värske värvi vastu ei lähe.
Heledad värvid tasub jh enne värvida ja tume pärast peale. Selles on sul öigus.
...ja isegi, kui kilde poleks kaasa rebinud, oleks värvikiht ikkagi vastikult paks olnud ju.kidrapoizz wrote:oleks ma kohe mustaks värvinud siis oleks sinna peale niipalju muud värvi tulnud ja see kui ma lõpuks oleksin teibi ära võtnud oleks paari millimeetrine värvi kiht peal ja rebinud kilde kaasa, vot. Ma arvan et oleks sedasi olnud.
- kidrapoizz
ma proovisingi nii teha, ma lasin värvil ca 20-30 mintsa seista
kuna mul tulid tuttavad külla ja ma unustasin kitarri ära
aga seal kus teibid kattusid pääses kaa värv nati alla, homme uurin äkki saan nati parandada seda asja,
aga ikkagi endale meeldib julmalt
kuna mul tulid tuttavad külla ja ma unustasin kitarri ära

aga seal kus teibid kattusid pääses kaa värv nati alla, homme uurin äkki saan nati parandada seda asja,
aga ikkagi endale meeldib julmalt

<3 G-u-i-t-a-r-s
Sellise värvi puhul ei saa teipe maha tõmmata, kuna protsess peaks olema värv->teip->järgmine värv->järgmine teip ja vahepeal ei saa teisi teipe maha tõmmata, kuna siis kaoks eelmised triibud.Kert wrote:Kui on vöimalik, siis tömba teibid kohe peale värvimist maha. Siis ei jää nii teravaid värvi servasi, ja värv ei hakka murduma kah.
Piltide peal tundub see puu kuidagi väga halvasti töödeldud olevat. Puidu liitekohad on kere servas näha ja need puidujooned on ka esimese kahe värvitud pildi peal servades eriti hästi näha. Oli ta kohe selline?
FIGHT THE SYSTEM!
- kidrapoizz
protsess sedasi jap,
aga see tundub sulle ainult. Enne kui värvima hakkasin lihvisin nati üle, pole mitte mingeid pragusi ega emaühtlusi.
kuna värvimisel oleks kohe aru saada kui midagi on, ja ei olnud midagi sellist.
servadest nati on jap, aga seal on vähem värvi.
minuarust oli tegelt üsnagi korralik puit.
aga see tundub sulle ainult. Enne kui värvima hakkasin lihvisin nati üle, pole mitte mingeid pragusi ega emaühtlusi.
kuna värvimisel oleks kohe aru saada kui midagi on, ja ei olnud midagi sellist.
servadest nati on jap, aga seal on vähem värvi.
minuarust oli tegelt üsnagi korralik puit.
<3 G-u-i-t-a-r-s
oot ma olen vist midagi maha maganud - kuidas tal ülenivahtrakael on tekkinud ( mitte tavapärane " roosikas") ?
( ja sild on muidugi see mõttetu paks tvängi-pidur, minu arvates peaks olema teledel selle ´modern´ silla kasutamine keelatud, aga noh, eks ma pean seda vist eelkõige isiklikuks fetišiks pidama:-) )
( ja sild on muidugi see mõttetu paks tvängi-pidur, minu arvates peaks olema teledel selle ´modern´ silla kasutamine keelatud, aga noh, eks ma pean seda vist eelkõige isiklikuks fetišiks pidama:-) )
- kidrapoizz
Triki värktelepoiss wrote:oot ma olen vist midagi maha maganud - kuidas tal ülenivahtrakael on tekkinud ( mitte tavapärane " roosikas") ?

missugust silda sa siis eelistaksid?telepoiss wrote: ja sild on muidugi see mõttetu paks tvängi-pidur, minu arvates peaks olema teledel selle ´modern´ silla kasutamine keelatud, aga noh, eks ma pean seda vist eelkõige isiklikuks fetišiks pidama:-)
<3 G-u-i-t-a-r-s
Ilmselt sellist nagu algselt teledel oli ehk siis kolme vasest sadulaga.
FIGHT THE SYSTEM!
oot sa värvimiste vahepeal ka lihvisid?
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
- kidrapoizz
ikka, punast pole lihvinud kuna see läks valge peale ja valge oli ilus ja sile juba.
<3 G-u-i-t-a-r-s
vast peaks seda punast ka lihvima, muidu võib lõpptulemus kole olla kui musta lased ka peale ja siis veel lakid. Või arvad et järsku läheb midagi metsa?kidrapoizz wrote:ikka, punast pole lihvinud kuna see läks valge peale ja valge oli ilus ja sile juba.
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
- kidrapoizz
jap, aga punast oli üks kiht ja nati lasin teinekord üle kaa, ja õhuke kardan et ääred ei jää ilusad,
tegin siis täna edasi::::
1. PROOV

2. TEIPIMINE
3. VÄRVIMINE
4. TEIPIDE MAHAVÕTT

5. LÕPPTULEMUS (tänaseks)

peast unustasin pilti teha.
Üksikutesse kohtadesse tulid plekid aga uurin hokke äkki on võimalik lahti saada nendest.
Kahjuks unustasin numbri alla musta joone jätku ära
endale julmalt meedlib, mega ilus
homme arvatavasti hakkan lakkimisega tegelema.

tegin siis täna edasi::::
1. PROOV

2. TEIPIMINE
3. VÄRVIMINE
4. TEIPIDE MAHAVÕTT

5. LÕPPTULEMUS (tänaseks)

peast unustasin pilti teha.
Üksikutesse kohtadesse tulid plekid aga uurin hokke äkki on võimalik lahti saada nendest.
Kahjuks unustasin numbri alla musta joone jätku ära

endale julmalt meedlib, mega ilus

homme arvatavasti hakkan lakkimisega tegelema.

<3 G-u-i-t-a-r-s