Microcube ´ile parem valjukas
Re: Microcube ´ile parem valjukas
Hmm, mis efektid kuubikul üldse pardal on?
Viimastest kolmest pildist keskmisel on natuke näha mis efektid on.
Vöimu/kölari emulaattorid:
Acoustic
JC Clean
Black Panel
Brit Combo
Classic Stack
R-Fier
Effektid:
Chorus
Flanger
Phaser
Tremolo
Delay
Reverb
Tone, Gain, Volume
Häälestaja (Helihark)
Vöimu/kölari emulaattorid:
Acoustic
JC Clean
Black Panel
Brit Combo
Classic Stack
R-Fier
Effektid:
Chorus
Flanger
Phaser
Tremolo
Delay
Reverb
Tone, Gain, Volume
Häälestaja (Helihark)
Hmm...Seega oleks kuubik osta mõttekam (ja odavam?) kui mõni multiefektikas?
No eks see oleneb multiefektikast kah natuke.
Ja kuubikul ei saa köike efekte korraga kasutada, kuna yhe nupu all on mitu efekti.
pmst yhe nupu all on: Chorus, Flanger, Phaser, Tremolo. Ja teise nupu all: Delay ja Reverb. Ja siis muidugi vöimu emulaatorid on eraldi nupu all.
Aga noh, neid Choruseid ja Flangereid vist nagunii keegi eriti korraga ei kasuta...
Olen kuulnud et nendel BOSS-i multiefektikatel pidi sama COSM vöimu emulaator kasutuses olema.
Ja kuubikul ei saa köike efekte korraga kasutada, kuna yhe nupu all on mitu efekti.
pmst yhe nupu all on: Chorus, Flanger, Phaser, Tremolo. Ja teise nupu all: Delay ja Reverb. Ja siis muidugi vöimu emulaatorid on eraldi nupu all.
Aga noh, neid Choruseid ja Flangereid vist nagunii keegi eriti korraga ei kasuta...
Olen kuulnud et nendel BOSS-i multiefektikatel pidi sama COSM vöimu emulaator kasutuses olema.
No vaevalt ma neid efekte (arvestades nende iseloomu) korraga kasutada tahakski.
Aga odava otsa multikate võrreldes? Sest eelarve mul kiita pole, aga microcube'isid olen siin foorumiski alla 1000 liikumas näinud.

Aga odava otsa multikate võrreldes? Sest eelarve mul kiita pole, aga microcube'isid olen siin foorumiski alla 1000 liikumas näinud.
Nu kui sa siit kellegilt kasutatult saad selle, siis miks mitte. Uut ma poest ei hakkaks ostma selle jaoks just.
Vöi noh.. Ma ei tea nende multiefektikate hindu eriti. vblla tuleb isegi uuena odavam, kui need efektid sind rahuldavad. Paremad on need efektid kindlasti vörreldes mingite Behringeri käkkidega. BOSSi enda multiefektikad on muidugi paremad, aga need on ka natuke körgemast hinnaklassist kah. Eks sa pead uurima neid hindu. Ja kui vöimalik, käi poes mönda mikrokuubikut proovimas - saad teada mis häält teeb.
Vöi noh.. Ma ei tea nende multiefektikate hindu eriti. vblla tuleb isegi uuena odavam, kui need efektid sind rahuldavad. Paremad on need efektid kindlasti vörreldes mingite Behringeri käkkidega. BOSSi enda multiefektikad on muidugi paremad, aga need on ka natuke körgemast hinnaklassist kah. Eks sa pead uurima neid hindu. Ja kui vöimalik, käi poes mönda mikrokuubikut proovimas - saad teada mis häält teeb.

kuubikuga muidugi see teema ka,et neid effekte sa saa ainult käsitsi vahetada, kuna footswitchi sel pole.
siit muidugi ka küsimus, kas on võimalik panna footswitch,millega saaks näiteks seda chorus/flanger/phaser/tremolo osa sisse ja välja lülitada?
siit muidugi ka küsimus, kas on võimalik panna footswitch,millega saaks näiteks seda chorus/flanger/phaser/tremolo osa sisse ja välja lülitada?
ikka saab, lihtsalt on vaja natuke juhtmeid vedada ja jootainterpol wrote:kuubikuga muidugi see teema ka,et neid effekte sa saa ainult käsitsi vahetada, kuna footswitchi sel pole.

Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Ma kuulaks ka kuidas see võimalik oleks. Ise uurisin üsna täpselt järgi kuidas ja millest see Kuubik koosneb, mina töötavat varianti ei suutnud välja mõelda, selleks et efekte vahetada. Kärina omaduste vahetuseks suutsin skeemi koostada.ErkoP wrote:ikka saab, lihtsalt on vaja natuke juhtmeid vedada ja jootainterpol wrote:kuubikuga muidugi see teema ka,et neid effekte sa saa ainult käsitsi vahetada, kuna footswitchi sel pole.
Hi-Gain
Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Parandan kitarre!
Noh, käis läbi selline idee, et see efektide vahetamine on ju lihtsalt üks lüliti.served wrote:Ma kuulaks ka kuidas see võimalik oleks. Ise uurisin üsna täpselt järgi kuidas ja millest see Kuubik koosneb, mina töötavat varianti ei suutnud välja mõelda, selleks et efekte vahetada. Kärina omaduste vahetuseks suutsin skeemi koostada.ErkoP wrote:ikka saab, lihtsalt on vaja natuke juhtmeid vedada ja jootainterpol wrote:kuubikuga muidugi see teema ka,et neid effekte sa saa ainult käsitsi vahetada, kuna footswitchi sel pole.
seega tuleks kõigepealt selle kaableid pikendada, et lütiti saaksa jala juurde tõsta.
kõige lihtsam oleks teha selline suur jalaga keeratav lüliti.
või siis võiks keegi teha mulle lülitist skeemi ja ma üritan midagi oma peaga välja mõelda
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
See on ikka suhtkoht hack'n'slash teema, aga kui teed, siis palun väga, ajan käpad püsti.ErkoP wrote:Noh, käis läbi selline idee, et see efektide vahetamine on ju lihtsalt üks lüliti.
seega tuleks kõigepealt selle kaableid pikendada, et lütiti saaksa jala juurde tõsta.
Kuigi jah, minul isiklikult näiteks oleks chorus, phaser, delay, reverb efekte ainult salvestusel teatud osade jaoks vaja, tarkvara pole päris minu teema ja mingeid odavaid käkke ei taha ka nagu selle jaoks ostma hakata. Seega footswitch mulle väga hädavajalik niikuinii poleks, kellelegi seevastu kindlasti.
Kuubikul ei ole need efektid mingi lylitiga vahetatavad, vaid see efekti pote liigub sujuvalt ilma nöksudeta. Nii et mingi footswitchiga on seda raske asendada.
Ja ei kujuta ennast eriti ette jalaga mingit potet kruttimas.
aga kui panna sellline suur liikuv lüliti nagu mikserpultidel on?Kert wrote:Kuubikul ei ole need efektid mingi lylitiga vahetatavad, vaid see efekti pote liigub sujuvalt ilma nöksudeta. Nii et mingi footswitchiga on seda raske asendada.
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Ma arvan et pakkusid suht huupi selle variandi.
Teadmiseks kõigile, kogu kontroll käib digitaalse signaali abil. Seal pole võimalik mingit lülitit panna et efekte valida.
Kärina osakonna lülitus töötab nii, et iga edaspidise astme takistius suureneb 33kohmi. Ehk siis cleanist järgmise kanali kontrolli takistus on 33k ohmi suurem.
Kuna tegu täielikult digitaalsete ahelatega, siis on väga raske mingit süsteemi sinna jalaga kontrollimiseks ehitada.
Ehk siis efekti ahelat on pea võimatu jalaga kontrollida, vähemalt nii, et see ka mugav oleks.
Muidugi mõte oli ambitsioonikas!
Teadmiseks kõigile, kogu kontroll käib digitaalse signaali abil. Seal pole võimalik mingit lülitit panna et efekte valida.
Kärina osakonna lülitus töötab nii, et iga edaspidise astme takistius suureneb 33kohmi. Ehk siis cleanist järgmise kanali kontrolli takistus on 33k ohmi suurem.
Kuna tegu täielikult digitaalsete ahelatega, siis on väga raske mingit süsteemi sinna jalaga kontrollimiseks ehitada.
Ehk siis efekti ahelat on pea võimatu jalaga kontrollida, vähemalt nii, et see ka mugav oleks.
Muidugi mõte oli ambitsioonikas!
Hi-Gain
Parandan kitarre!
Parandan kitarre!
ma mõtlesin seda,et kui näiteks valida sealt omale tremolo või phaser mingi kiirusega ära,ja siis oleks vaja seda "kanalit",kus need asuvad, lihtsalt sisse-välja lülitada.