Vajaks abi uue võimu ostmisel

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
Mürk

Vajaks abi uue võimu ostmisel

Post by Mürk »

Tere!

Probleem siis järgmine, et hädasti on vaja uut kidravõimu toas ragistamiseks, soovitavalt siis hinnavahemikus 3500-4500 eeku. Mängin kõike rokist raju metalini.

R Musicust on silma jäänud sellised aparaadid nagu Hughes&Kettner BLUE30R (3990 EEK)
Image

ja Randall RX35DM (3890 EEK)
Image

On kellelgi nimetatud võimudega kogemusi olnud? Teate ehk mõnda teist sellesse hinnaklassi jäävat võimu soovitada?
Kusagilt tellimisega ma aega raiskama ei hakka, võimu väga vaja ja olen üsna kannatamatu tegelane.

Igasugune abi teretulnud.
Tegelane

Re: Vajaks abi uue võimu ostmisel

Post by Tegelane »

Isiklikult ütleks, et see Hughes & Kettner istus minule rohkem. tal oli ka kärina suutlikus natukene massiivsem kui Randallil. Aga see on kõik maitse asi. Mine proovi neid võime sääl, saad isikliku maitse järgi kah vaadata. Aga huvitavad on kah proovida kindlasti mõni Rolandi toode. Näiteks Cube 20x või Cube 30x. Rolandeid saad katsuda IS-Music Teamist. Lisaks ei võta tükki küljest kui prooviksid ka mõnda Marshalli. Tartus on neid rohkem näiteks Liivamäe muusikariistade poest. Poes kohapeal saad hali ja m ugavust katsetada, seega on lihtsam teada saada, mis just sinu maitsele sobivam on. Sest egas sa ei tea pelgalt kuulutuse või soovituse peale, et see just mis hetkel silmas on ka sulle reaalsuses meeldib.
served

Post by served »

viimane võim on olemas kasutajal Black
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
telepoiss

Post by telepoiss »

minu andmetel on praegu orienteeruvalt 4k (+/-) ringis hinnaga otsimas omanikku ka üks vinge ROMU Vibrochamp´i -laadne üleni handwired lambikas kopsaka trafo, alnico valjukaga ja "tube tremolo"-ga , aga ilma pedaalita ta ilmselt päris "hevi-metall-trässi" ei teeks.
renn

Post by renn »

Metalli tagumiseks Fenderi võimendi küll eriti ei sobi. Pigem siis tõesti mingi Randalli vms transistormasin.
FIGHT THE SYSTEM!
Mürk

Post by Mürk »

Tänud!
Ega muud vist üle ei jäägi kui minna poode pidi tuiama.
lostprophets

Post by lostprophets »

Vox ad30vt oleks väga mõistlik ost, juhul kui veel võimendi soetamata 8)
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Ma tolle Randalli võimuga pole küll kokku puutunud, aga H&K Edition Blue omad sobivad minu arust pigem cleani ja kerge kärina kui rajumetali jaoks. Samas saavad nad pedaalidega väga hästi läbi.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Kaku

Post by Kaku »

lostprophets wrote:Vox ad30vt oleks väga mõistlik ost, juhul kui veel võimendi soetamata 8)
Väga mõnus võim küll, kuid metalit sealt väga välja ei pigista
Locked