Elektrikitarri ja võimu ost

Erinevate firmade pillid
Kroonine

Elektrikitarri ja võimu ost

Post by Kroonine »

Tere, on plaan endale soetada elektrikitarr+võim ja ma olen enda arust otsinud endale kõige sobilikuma komplekti, milleks on
Schecter Tempest Extreme
Harley Benton GA5

Ja ma tahaksin kuulda teie arvamust nende kohta(mängiksin enamasti ilmselt Rocki, vaheks tinistaks ka cleani peal)
Kui on midagi paremat välja pakkuda hinnaklassis 8000.-, siis tehke seda julgelt :D
served

Re: Elektrikitarri ja võimu ost

Post by served »

See on üsna hea otsus. Muidgi GA5-l pole efekti osakonda. Aga selle kompenseerib stompboxide soetamine.
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
renn

Post by renn »

Bentoni puhul arvesta, et tegu on väga hea heliga võimendiga, ainult selle saavutamiseks tuleb natuke kolbi kasutada.
FIGHT THE SYSTEM!
Kroonine

Post by Kroonine »

Võimus ma olen üpriski kindel, ma just kahtlen kitarris, pole sellest väga kuskil räägitud, reviewe pole ka tehtud(küll on neid ta vanema venna schecter tempest customi kohta, mis kõlab minuarust väga hästi)
Ehk siis öelge palun, kas see kitarr on oma raha väärt(6225.- Thomannis) või saab selle raha eest parema kitarri?
renn

Post by renn »

Kui rockmuusikat tahad mängida, siis mingi klassikaline pill (strat, tele, les paul, sg) oleks minu arvates parimad, pealegi Schechterid on metalipillid pigem ju.

EDIT: Võimu koha pealt soovitaks pigem pea ja 1x12" kasti versiooni, kuna heli on palju mõnusam. Pealegi combo kõlar pidi peeretama.
FIGHT THE SYSTEM!
Kroonine

Post by Kroonine »

Kas keegi seletaks mulle palun ära selle Võimupea ja kabineti süsteemi, ehk et miks on eraldi ostmine parem kui koos ostmine ja miks on eraldi ostes kallim kui combona? Ja seda ka, et kui sul on 5W võimu pea ja suur kabinet siis valjemaks see ikka ei lähe kui siis kui tal oleks väike kabinet?
Segane teema minu jaoks, palun seletage :)

//Vaatasin teisi kitarre, võime ka, et siis mis arvate sellest:
Fender Squier Affinity Fat Strat
EMG 81 Kuna silla helipead kasutaks kõige rohkem, siis võiks sinna midagi korralikku osta, kas see kõlbab ka rocki mängimiseks või on puhas metal?
Blackheart BH5H Kuna ilmselt liitun varsti ka mingi bändiga siis mõtlesin ka Blackheart BH15H peale millest peaks küll bändiprooviks piisama, aga kas ka 5W piisab? Ja kas see on seda hinnavahet väärt(~1670.-)?
Blackheart BH112 kabinet sinna juurde siis.
Black

Post by Black »

Kroonine wrote: Ja seda ka, et kui sul on 5W võimu pea ja suur kabinet siis valjemaks see ikka ei lähe kui siis kui tal oleks väike kabinet?
Oleneb elemendi tundlikusest. Kui on suurema tundlikusega element siis mängib kindlasti valjemini.
Riistvara:
Ibanez RGR321EX
Randall RX35DM
Zoom G5
renn

Post by renn »

Pea ja kabinet on selle pärast paremad selle võimu puhul, et combo sees pidavat olema suht kehv kõlar ja see pidi suuremate valjuste juures nö peeretama hakkama, samas selle bentoni 12" kasti sees on mingi Celestioni kloon ja teeb suht head heli. Lisaks sellele teeb suurem kõlar palju paremat häält ja toob rohkem ka bassi välja ning kindlasti on suurem ka natuke valjem. Väiksem kõlar teeb sellist raadio moodi häält, kus on ainult keskmised ja kõrged sagedused. Ise ostsin pea ja kasti versiooni ja siiamaani olen rahul, sest suure kasti heli on ikka päris mõnus.
FIGHT THE SYSTEM!
Kroonine

Post by Kroonine »

Aga kas keegi kommenteeriks mu uut valitud komplekti, et kas kitarr on hea ja kas EMG-ga saab rocki ka mängida? :D
ErkoP

Post by ErkoP »

See emg tundub küll rohkem selline metali pickup, aga ma võin ka eksida.
Ise võtaks vast mõne gibsoni helipea
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
renn

Post by renn »

Squieri pillid on iseenesest head, aga kui head pilli tahad, et ise midagi muutma ei pea pilli juures, siis soovitaks Affinity seeriast üles poole vaadata. Kergema rocki jaoks oleks päris hea variant näiteks Classic Vibe seeria ja veidi raskema rocki või metali jaoks sobiks kas siis mingi fat strat, kus on sillas ainult humbucker või siis Squieri Deluxe Hot Rail strat, kus on kõik kolm helipead väiksed humbuckerid:
http://www.thomann.de/de/fender_squier_ ... trat_o.htm
http://www.thomann.de/de/fender_squier_ ... trat_b.htm
Helipead on neil siis sellised:
Image
FIGHT THE SYSTEM!
St 35

Post by St 35 »

endal on affinity fat strat ja väga rahul sellega :)
renn

Post by renn »

Ta on hea pill küll, aga kunagi tekib ilmselt soov välja vahetada näiteks helipead, kuna need on suht odavad keraamilised. Selle tõttu tasukski mingi kallim pill võtta, kui ei taha midagi muutma hakata.
FIGHT THE SYSTEM!
Kroonine

Post by Kroonine »

ESP LTD EC-50
Või
Ibanez Art120
Kumma valiksite?

+

Hughes&Kettner Edition Blue 60DFX
Või
Marshall AVT20XT

Blackhearti hind tõusis järsult, ei kutsu enam...
Või soovitati ikka vaadata lampvõimude poole?
DamageINC

Post by DamageINC »

Esp, sest inlaydega on kindlasti kergem m2ngida/harjutada.
Locked