Plokk

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
Doommetal

Plokk

Post by Doommetal »

Et väikene küsimus. Mis plokki on vaja kui tahad Gooti metalit mängida?
Kitarriks on Harley Benton HBR450BK ja võimuks on Harley Benton HB-20G
mty
Moderaator

Re: Plokk

Post by mty »

se ei ole ju mängutehnikaga seotud küsimus

ja üldse vigane, võta mingi sumisev plokk

(tõstan teema ümber)
"You wear it very well." ; "What?" ; "You wear it very well, now play like a fucking musician"
Doommetal

Post by Doommetal »

Mis mõttes vigane?
served

Post by served »

Muusikastiil Gooti metal ei ole tingitud sellest millega sa mängid, vaid kuidas sa mängid.
Kuna gothis on vaja palju müra ja distot. Siis otsi mõni High Gain plokk. Väldi mingeid Metalmastereid ja Deathmetaleid. Paarikuu pärast hakkad juba uut otsima. Endal läbiproovitud ja käidud rada. Praegu kasutan pigem mingeid butikke kui kommertslikke distortioneid, mis ei kõlba mittekusagile.
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
sguitar

Post by sguitar »

Head disortionit tahad, mõtle parem kohe korraliku võimu peale. Endal lihtsam, kindlam ja vähem jama.
Washburn & Randall
Doommetal

Post by Doommetal »

served wrote:Muusikastiil Gooti metal ei ole tingitud sellest millega sa mängid, vaid kuidas sa mängid.
Kuna gothis on vaja palju müra ja distot. Siis otsi mõni High Gain plokk. Väldi mingeid Metalmastereid ja Deathmetaleid. Paarikuu pärast hakkad juba uut otsima. Endal läbiproovitud ja käidud rada. Praegu kasutan pigem mingeid butikke kui kommertslikke distortioneid, mis ei kõlba mittekusagile.
Ses suhtes palju selline plokk maksab mis ütlesid?
Osad räägivad ,et ilma plokita saab ka vabalt gooti/sümfoonilist metalit teha aga selle jaoks pidavat olema hea võim ja kidra ka?? Kuid kas tõele vastab seda ma ei tea
liivainimene

Post by liivainimene »

Kas sul on kitarr ja võim juba käes? Kui jah, siis proovi, mis häält võim teeb, kui overdrive sisse lülitada ja gaininupuga mängida. Kui see ei rahulda su vajadusi, siis otsi kas mingi distortionpedaal (kasutatuna liiguvad alates 400-500 mingid Bossi DS-1'd jms värgid).

Soovitaks, et hakka lihtsalt oma gooti/sümfoonilist metalit mängima ja kuula ise, kas sound sobib või vajaks putitamist.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
served

Post by served »

Ära DS-1te küll omale vali. Selle stiiliga ei lähe see küll mittekuidagi kokku.
Vali mõni High-gain plokk. Ma täpselt ei oska sulle meie poodies olevaid soovitadagi.
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Doommetal

Post by Doommetal »

liivainimene wrote:Kas sul on kitarr ja võim juba käes? Kui jah, siis proovi, mis häält võim teeb, kui overdrive sisse lülitada ja gaininupuga mängida. Kui see ei rahulda su vajadusi, siis otsi kas mingi distortionpedaal (kasutatuna liiguvad alates 400-500 mingid Bossi DS-1'd jms värgid).

Soovitaks, et hakka lihtsalt oma gooti/sümfoonilist metalit mängima ja kuula ise, kas sound sobib või vajaks putitamist.

Ses suhtes on mingine jahm.Harley bentoni kitarr ja võim 20w:D proovin kuni kolmapäevani ja siis paistab kas ostan ära või mitte. Ses suhtes ma üritan aga ma ei tea. Ei tule nagu selline välja nagu peaks olema goot/sümfooniline metal.
liivainimene

Post by liivainimene »

DS-1 oli lihtsalt ainuke, mille järelturu hinda ma ligikaudseltki teadsin.

Oskad sa kirjeldada, mis sul praegu helis puudu jääb? Ürita parem oma soovitatava heli kõla kirjeldada või mingeid eeskujusid-näiteid anda, sest lihtsalt gootimetalli võib ka igaüks omamoodi ette kujutada.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
renn

Post by renn »

Samas need kergema muusika tüürid ja distrod sobivad väga edukalt juba kärinasse aetud võimu veel rohkem mürisema ajamiseks. Pealegi on siis võimalus saada ka selliseid rohkem klassikalise rocki hääli, kui keerata võim puhtamaks. Ise olen saanud DS-2 ja väikse muhvi kooslusega suhteliselt metaliheli, kuigi ise ei armasta eriti metalit ja ei tea, kui väga õiged hevikad sellist heli hindaks.
FIGHT THE SYSTEM!
liivainimene

Post by liivainimene »

renn wrote:Samas need kergema muusika tüürid ja distrod sobivad väga edukalt juba kärinasse aetud võimu veel rohkem mürisema ajamiseks.
HB 20w võimu puhul ei usu, et see tulemus eriti nauditav oleks.

Doommetal

Post by Doommetal »

Kui võib youtube linki panna siis sellist värki tahaks teha
http://www.youtube.com/watch?v=JZjcoVpTpOc see rohkem sümfooniline kuid gooti mõjutustega.
Ma ise siin üritan mingit gooti teha kuid ei tea ei tule sellist välja nagu ma kujutan. Ses suhtes gootis/sümfoonilises on tavaliselt kitarr teistmoodi ka häälestatud. Pool tooni madalamalt vist nagu aru sain kuid võin ka eksida.
Locked