klassikaline kitarr

Erinevate firmade pillid
Locked
martra

klassikaline kitarr

Post by martra »

Küsimus on selles, et kui ma lähen kuressaare muusikakooli, siis kas mul peab olema klassikaline kitarr. Ma pole varem väga klassikaliste kitarridega kokku puutunud nii, et äkki keegi ütleks mulle mõned paremad firmad mis neid toodavad. Ma ei taha mingit edeva välimusega pilli. pigem midagi sellist mis teeb ilusat häält ja mida on mugav mängida. teine küsimus on see et mis on paremad firmad mis toodavad klassikalise kitarri keeli. kolmandaks kui suurt rolli mängib pilli suurus. ma arvan et tasub ikka 4/4 suurus osta, sest olen ikka juba mehe mõõtu. neljandaks kas tasub osta kaasa mingeid lisavidinaid mida klassikalise kitarri mängus vaja läheb. ma vaatasin et klassikaliste kitarride hinnad algasid thomannis väga madalalt. kas tasub osta kitarr mis maksab umbes 2000 krooni või peaks mõtlema millegi kallima peale.
Blink182ää

Re: klassikaline kitarr

Post by Blink182ää »

Mis tšello õpingutest sai?
martra

Post by martra »

arvan et on pisut raske ühelt pillilt teisele üle minna nii äkki. pole varem tšellot isegi katsunud mitte.
Uku

Post by Uku »

Tere!

Mina õppisin enda Yamahaga kitarri mängima, 4 aastat käisin muusikakoolis (algaste sai läbitud, jess :) ).
Nüüd on armuke unarusse jäänud ning otsib uut omanikku, kes temaga tegeleks. Uuena maksis pisut üle 4000 krooni, pill on tõesti väga heas korras.

http://kitarr.astar.ee/forums/viewtopic.php?f=5&t=10165

Mõnus tööhobune, mis alt ei vea - saab sinu omaks 1600 krooniga.
Kui tekib huvi, siis räägime PM-i kaudu edasi :)

Parimat soovides,
Uku
Mr. Southpaw

Squier Classic Vibe '50s Telecaster '12
Vox AC4 / Vox Mini 3
Blue Flower Electronics Rangemaster
Locked