Sunny Crystal
Sunny Crystal
Sunny Crystal..
-
lõpuks ometi
räägin olgu häälest või mitte,purunegu keeled või mitte
ma lihtsalt armastan seda pilli
tegelt algajale kärb küll ja küll!
endal siis sunny crystal fender strati koopia:D
ja küsitud on miks ma seda pilli armastan?vastus ta on mul 4-5kuuga tööd nähtud vaeva timmimisel juppide vahetamisel ja muul... see on pill millega igav ei hakka:D

räägin olgu häälest või mitte,purunegu keeled või mitte
ma lihtsalt armastan seda pilli

tegelt algajale kärb küll ja küll!
endal siis sunny crystal fender strati koopia:D
ja küsitud on miks ma seda pilli armastan?vastus ta on mul 4-5kuuga tööd nähtud vaeva timmimisel juppide vahetamisel ja muul... see on pill millega igav ei hakka:D
-
-
Oot, neli-viis kuud tegid tööd ja nägid vaeva, vahetasid ja timmisid juppe, aga need detailid jäid kahe silma vahele? Näiteks helipeade vahetamise kõrval on uued häälestuskruvid panna ju naljamäng.christiansaarne13 wrote:logiseb tremolo silla kruvi
häälestuskruvid ei hoia pilli hääles
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
-
Just paar päeva tagasi käisin reklaami nähes Saviaugu Tartu esinduses seda pilli proovimas. Juba alguses oli pisike uitmõte, et võimalusel võiks soetada, kui see pill mängitav on. Aga ta polnud siiski mängitav.christiansaarne13 wrote:Ehk on kellegil kokkupuutumisi sunny crystal akustiga?endal plaan see soetada!
Esimese asjana jäi silma konstruktsioonilised lohakused - krihvid on tont teab millest ning kuidas tehtud, ehk isegi liimitud nähtavasti plastikust tehtud sõrmlaua peal. Viimistlusest ei saa erilist juttu olla, kuna pisidefekte on kogu pill täis. Kõla poolest on tunda sellist puitjat heli, mis ei jää sugugi ilusasti kõlama ning tehase keeled on ikka "väga head". Sellist iseloomulikku resoneerimist polnud eriti tunda.. Ehk kõlakasti ehituslikud vead? Keeled ise on rõvedalt kõrgel ning minu arust oli alumine sadul kuidagi ebaproportsionaalne. Mis pingutitesse puutub, siis kui ma ei eksi, olid nad sarnased, nagu tavalistel klassikalistel kitarridel..
Oeh, igatahes mina pettusin täielikult.
-
-
Mokk maha kui isegi sõnade erinevusest aru ei saa, pole sellist jauramist siia vaja. Inimene võib armastada ka asja, millel pole ühtegi head omadust, lihtsalt see on talle südamesse läinud. Kõikets wrote:'christiansaarne13 wrote:just täpselt sõnal kitarri kiitma ja armastama on vahe!halb on ta ikkagi...
aga armastus ta vastu ei kao peale töid:.............
kui sa kitarri kiidad, siis tähendab see, et ta on hea, meeldiv kitarr ühesõnaga.
no sese teeb sama välja kui armastama
- Terminaator
J. wrote:see SC "strat" näeb 100m kauguselt välja nagu kitarr.
lähemale pole mõtet tuua. hullem kirvetöö mida ma eales näinud. kuuri all sae ja viiliga teeb ka parema : )
Ma sain õnneks normaalse SC akustilise kitarri. Kuid see elektrikas on ikka puhas Nightmare. Selle väärtus peaks olema 300 krooni heal juhul.