Ma väga ei usu et Washburn oma odava otsa pilliga oma mainet rikkuma hakkab.
Tegelt tahaks seda pilli isegi juba huvipärast proovida

Basswood on ikka eestikeeles pärnapuit.darkcity wrote:Tõstaks teemasse sellise pildil oleva kitarri - Washburn WI14WA Hind ~2800.-
See WI14 ongi see "blank" kitarr, mida served mõtleb. Hea kvaliteediga ja soodne. Siit foorumist on läbi käinud mudeli WI100C (~5k) arutelu enne ostu ja antud WI14 on sama klassi instrument, kuid vähemaks on võetud hardware featured järgi andmata mägitavuses ja viimistluses.
![]()
Kes R Musicu blogi on lugenud siis see on Frankfurdi messilt saabunud mudel. Üks eksemplar ja hästi valitud Washburni poolt.
- * basswood kere
* skaala 24.75"
* 22 fretti
* vahtrast bolt-on kael
* sõrmlaua raadius 14"
* sadula laius: 42.5mm
* roosipuust sõrmlaud
* 3-ne lüliti
* Washburn humbucker helipead
* hardtail sadul
* värvus: pähkel
* Youtube klipp
Minumeelest on see kasutaja R-Musicu kas müüja või mingi muu ametnik ja ühegi pilli hinda ei määrata tegelt selle järgi, et ta "näeb välja kallim"agu-art wrote:Oi see kena küll aga kindel et umbes 2800 ,sest selline näeb välja kallim
/facepalm/renn wrote:Basswood ei ole pärn. Basswood on Aasias leiduv lepasarnane puit, mida kasutatakse odavama otsa pillides, kuna see on odav ja seda on seal palju ja kõla on suht normaalne. Pärn peaks linden olema inglise keeles.
ma arvan et ei müüda kallimalt, sest internetis mujal on see umbes samade hindadega...agu-art wrote:Ma arvan et seal müüakse ikka kallimalt seda pilli kui 2800
Vaata oma privaatsõnumeid.agu-art wrote:Kas too kitarr on juba kohal ei tea?