Kumba el. kitarri on mõtekam osta?

Erinevate firmade pillid
EvilKatarn

Re: Kumba el. kitarri on mõtekam osta?

Post by EvilKatarn »

renn wrote:Käriseva muusika jaoks ei jää singlid lahjaks. Muidugi kui käriseva all silmas pidada ainult mingit überhaigeinmetalit, siis tavaline strat ilmselt parim poleks.
Jube norm oleks, kui metal oleks "in".
Kahjuks aga on 90% träna ja tramm ja buss jms jama.
Ibanez RGR321EX + EMG ALX w/ ABQ
Marshall MG10KK
renn

Post by renn »

Metal on liigagi in praegu. Muud viimasel ajal polegi, kui mingi metal(rääkides ainult elavast muusikast, mitte tehnovärgist). Omaloomingu all on suurem enamus mingisuguseid karme metalibände ja üldse Eestis levib see liiga laialdaselt. Mingit normaalset asja polegi, ainult metal, träna ja pop.
FIGHT THE SYSTEM!
Burzum

Post by Burzum »

renn wrote:Metal on liigagi in praegu. Muud viimasel ajal polegi, kui mingi metal(rääkides ainult elavast muusikast, mitte tehnovärgist). Omaloomingu all on suurem enamus mingisuguseid karme metalibände ja üldse Eestis levib see liiga laialdaselt. Mingit normaalset asja polegi, ainult metal, träna ja pop.
Ära vingu koguaeg metali kallal, sinu postitustes muud sisu polegi peale metali mõnitamise ja Squieri taevani kiitmise.Peaksid hoopis õnnelik olema, et sa Soomes või Norras ei ela, seal iga 3 inimene, keda tänaval näed on pikakarvaline metalhead :twisted:
cooloox

Post by cooloox »

...black/death metalhead.

thrashi vendi on ikka vähe, kuid miks just nendest stratidest odavad firmad koopiaid teeb? :)
renn

Post by renn »

Strati on lihtsam odavamalt toota ja konkreetse summa eest saab palju parema strati, kui les pauli, sest strat on enamvähem 100% mängimise peale tehtud(ilmselt siis selle pärast, et Leo oli insener ja ärimees), samas paulil on igasuguseid iluvidinaid, millel otsest praktilist väärtust pole.
FIGHT THE SYSTEM!
Blink182ää

Post by Blink182ää »

renn wrote:Strati on lihtsam odavamalt toota ja konkreetse summa eest saab palju parema strati, kui les pauli, sest strat on enamvähem 100% mängimise peale tehtud(ilmselt siis selle pärast, et Leo oli insener ja ärimees), samas paulil on igasuguseid iluvidinaid, millel otsest praktilist väärtust pole.
No tra, ma olen sitaks vihane praegu. God damn "Squier on parim""Strat on parim, mingi les paul jumalast sitt, ainult ilu peale ehitatud." Too mingi freaking tõestus ka oma väidetele. Isiklikult olen rohkem strate leidnud mis kõlavad halvasti, aga olen ka paule millega mängida ei kõlba. Pole vaja mingit teatud pilli koguaeg maha teha.
mty
Moderaator

Post by mty »

Blink182ää wrote:
renn wrote:Strati on lihtsam odavamalt toota ja konkreetse summa eest saab palju parema strati, kui les pauli, sest strat on enamvähem 100% mängimise peale tehtud(ilmselt siis selle pärast, et Leo oli insener ja ärimees), samas paulil on igasuguseid iluvidinaid, millel otsest praktilist väärtust pole.
No tra, ma olen sitaks vihane praegu. God damn "Squier on parim""Strat on parim, mingi les paul jumalast sitt, ainult ilu peale ehitatud." Too mingi freaking tõestus ka oma väidetele. Isiklikult olen rohkem strate leidnud mis kõlavad halvasti, aga olen ka paule millega mängida ei kõlba. Pole vaja mingit teatud pilli koguaeg maha teha.
kuule hoia end tagasi natuke ja analüüsi seda mida kirjutatakse mitte seda mida sa arvad et kirjutatakse. Fenderid on disainitud silmas pidades võimalikult odavat ja lihtsat tootmist, ning seejuures ka ikka normi kvaliteeti. Samas Les Paul on ju kitarrist. siin on ka juba edevust ja värki mängus. võrdluseks: les paulil set neck, fenderil lihtsalt kruvitud. les paulil on potekad "läbi kere". fenderil (Strat, tele vms..) on potekad läbi pickguardi. carved top vs. flat top jnejne...

teemasse ka: osta kasutatud kraami, saad palju parema hinna-kvaliteedi suhtega.
"You wear it very well." ; "What?" ; "You wear it very well, now play like a fucking musician"
Groovye

Post by Groovye »

http://kitarr.astar.ee/forums/viewtopic.php?f=5&t=10442

Mis sellel viga? Kui tahad karmimat siis vahetad ühe singli Humbucker in single coil size helipeaks.
henrika

Post by henrika »

on sellisel mõtet?
renn

Post by renn »

Kui kitarrimäängusoov on, siis on kitarril mõtet küll. Pealegi 1500.- eest on seal pilli vägagi piisavalt.
FIGHT THE SYSTEM!
henrika

Post by henrika »

see on müüdud.
henrika

Post by henrika »

DamageINC

Post by DamageINC »

henrika wrote:http://muusikariistad.ee/?option=com_co ... aduId=1009
On seda üldse mõtet osta?
soovitaksin kitarri ja v6imu(ja muud vidinad.) eraldi osta mitte combona.Kvaliteedi hinna suhe tleb nii parem mu arust.
henrika

Post by henrika »

veel arvamusi paluks :)
henrika

Post by henrika »

Aga mida arvatakse ka sellest?
http://www.musiccenter.ee/index.php?opt ... Itemid=363
Samas ootan ikka arvamusi komplekti ostmise kohta.
Locked