tehnika arendus!
-
christiansaarne13
tehnika arendus!
plaan teha elektroakust aga kuidas neil see tehnika arendus käib?jooniseid ehk?tänud!
Mida täpsemat kontrolli tahad, seda rohkem võid panna. Näiteks volüümipotekas kas üks, või kummagi helipea jaoks eraldi. Sama tooni kohta.
Minu bassil näiteks ongi kaks volüümi- ja üks toonipotekas.
Mingit vahet neil minu teada ei ole. Kõigil jooksevad numbrid ühest kümneni. Välimus ainult on muutuv.
Minu bassil näiteks ongi kaks volüümi- ja üks toonipotekas.
Mingit vahet neil minu teada ei ole. Kõigil jooksevad numbrid ühest kümneni. Välimus ainult on muutuv.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
-
christiansaarne13
-
christiansaarne13
Oot-oot, ma olen segaduses. Alguses küsisid sa oma teemas potekate kohta - kas neil mingit vahet on ja kui palju neid vaja oleks. Nüüd tahad elektroakusti ehitada?christiansaarne13 wrote:motlesin siiski nii et elektroakutil ei ole ju potesi ja neid?
et nagu tehnika käib kuidagi külje pealt vms!
Muud midagi, aga kui sa teema nii järsku ära muudad, võiksid mingi märgi ka jätta sellest. Minu postitus tundub praegu üsna teemast välja seal.
Elektroakustidel on eelvõimendi jah külje sees, nii et tüüpilises mänguasendis jääb see üles mängija poole. Seal on koos tooni- ja volüümikontrollid, mõnikord ka häälestaja, patarei indikaator ja muud asjalikud vidinad.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.