Fender 5E3 , BD(RI) , DR(RI) , PR(RI) ...
Re: Fender Blues Deluxe RI vs ehe 5E3 (RI / kit)
Noh, teema kiskus jah vahepeal lihtsalt poriga loopimiseks. Eks teemaalgatajale ikka nõuanne, et katsugu kusagil näppida kõiki nimetatud variante ja otsustagu ise. Meie sügavalt subjektiivsed arvamused teda oma otsingutel tõele lähemale ei aita. Kuigi ma jään oma tagasihoidlikule arvamusele kindlaks, ei viitsi ma seda kaitstes siin rohkem poleemikat tekitada. Kui kellelegi teema tõsist (mitte demagoogilist) huvi pakub, võin meeleldi kusagil mujal oma seisukohti selgitada. Nii et minu poolt peace ja kogu moos 

Pillikola:
Martin 000M Mahogany Auditorium
Johnson Mahogany resonaator
Squier/Fender MIJ Strat (endakeritud pead, õlitatud puit) - 2W 6AH6 vastastaktvõimendi - pedalboard erinevast kolist - Jensen 10"+12"
Martin 000M Mahogany Auditorium
Johnson Mahogany resonaator
Squier/Fender MIJ Strat (endakeritud pead, õlitatud puit) - 2W 6AH6 vastastaktvõimendi - pedalboard erinevast kolist - Jensen 10"+12"
Jah, telepoiss, aga kõigepealt sa pead ära otsustama mida sa üldse tahad tooni poolest. testarossat ja escalade on üsna raske võrrelda;)
niipalju nende fenderi 40 watterite eest siiski hoiatan, et tulin just proovist kus minul 50w head ja teisel kitarristil 40w hot rod ja raisk läksime pisut hoogu, nii et ikka võimud lahti... ja raisk ega suurt midagi ei kuule enam küll
et 12w saad oluliselt varem "laulma". samas jälle ohverdad clean headroomis, mida BD kandikul ette kannab. life is though:)
niipalju nende fenderi 40 watterite eest siiski hoiatan, et tulin just proovist kus minul 50w head ja teisel kitarristil 40w hot rod ja raisk läksime pisut hoogu, nii et ikka võimud lahti... ja raisk ega suurt midagi ei kuule enam küll

et 12w saad oluliselt varem "laulma". samas jälle ohverdad clean headroomis, mida BD kandikul ette kannab. life is though:)
Oh mis äge teema, olin juba ära unustanud
Kusagil keskelpool käib üsna vinge andmine!
Olen ise süüdi - esialgse küsimuse olen üsna rumalalt püstitanud. Pidasin algselt silmas , kuidas 5E3 clean´id ( või "enamvähem clean´id" ) omavahel toonipidi võrreldavad on , olen 5E3 "kräsuse" iseloomu ja olematu clean headroom-iga kursis, pole lihtsalt trehvand proovima seda elukat.

Kusagil keskelpool käib üsna vinge andmine!
Olen ise süüdi - esialgse küsimuse olen üsna rumalalt püstitanud. Pidasin algselt silmas , kuidas 5E3 clean´id ( või "enamvähem clean´id" ) omavahel toonipidi võrreldavad on , olen 5E3 "kräsuse" iseloomu ja olematu clean headroom-iga kursis, pole lihtsalt trehvand proovima seda elukat.
Raske sõnadega seletada, kui puha see "clean" on. Üks tähelepanek veel: Vanasti oli skeemis esimene lamp 12AY7 ja uuemal ajal on 12AX7. 12AX7 on suurema võimendusega ja läheb kergemini moonutusse. Uuema aja skeemides on teisi erinevusi veel. Olen oma võimus proovinud mõlemat varianti, aga see väiksema võimendusteguriga 12AY7 on parema heliga.
Praeguseks tundub mulle järjest rohkem, et see, millest ma tegelikult unenägusid olen näinud , pole ei kisakõri BDRI ega ka kräsune tweed (5E3), vaid hoopis DRRI (blackface, 22W, 1x12, lampkaja ja -tremolo - tahaks seda vägaväga proovida, aga ikka reaalsetel helitugevustel normaalses ruumis, mitte poe klaaskapis trafode ja kaablite meres vaikselt kiiruga suristada ja sussutada)
Kui sa naise ja naabritega tahad läbi saada, siis kodus sa seda võimu käima ajada ei saa. Tugevuselt normaalne lavavõim. Tihti isegi liiga vali. Kui tahad natuke pappi kokku hoida, lase Kaidol teha endale just selline võim, nagu ise soovid. Nendele, kes pole kursis, Kaido teeb väga häid lampvõime vanadest juppidest vanade skeemide järgi normaalse hinnaga. Nimeks on neil Romu. Mul on ka üks tema tehtud 5 vatine head stuudiotöö jaoks.telepoiss wrote:Praeguseks tundub mulle järjest rohkem, et see, millest ma tegelikult unenägusid olen näinud , pole ei kisakõri BDRI ega ka kräsune tweed (5E3), vaid hoopis DRRI (blackface, 22W, 1x12, lampkaja ja -tremolo - tahaks seda vägaväga proovida, aga ikka reaalsetel helitugevustel normaalses ruumis, mitte poe klaaskapis trafode ja kaablite meres vaikselt kiiruga suristada ja sussutada)
Keep rockin
Re: Fender 5E3 , BD(RI) , DR(RI) , PR(RI) ...
krt küll, ma just püüan ennast üles kütta, et tekiks põhjus osta elu esimene (ja vbl ainus) Fendri logoga ja 6 lampidega võim, tremolo päälekauba, ja nüüd selline külm dusss ...
Onu Kaido võimud (ROMU) rokivad täiega ja on väga ehedad asjad - trükiplaadivabad, puhas handwired värk, olen ise kah proovida saanud! Kui hr romumees mind veel peale PV Classic´u (üks maaima vastikumaid võimendeid soolikatele juurdepääsu poolest) ümberehitust jutule võtab, siis miks mitte, miks mitte

Onu Kaido võimud (ROMU) rokivad täiega ja on väga ehedad asjad - trükiplaadivabad, puhas handwired värk, olen ise kah proovida saanud! Kui hr romumees mind veel peale PV Classic´u (üks maaima vastikumaid võimendeid soolikatele juurdepääsu poolest) ümberehitust jutule võtab, siis miks mitte, miks mitte
letsrock wrote:Kui sa naise ja naabritega tahad läbi saada, siis kodus sa seda võimu käima ajada ei saa. Tugevuselt normaalne lavavõim. Tihti isegi liiga vali. Kui tahad natuke pappi kokku hoida, lase Kaidol teha endale just selline võim, nagu ise soovid. Nendele, kes pole kursis, Kaido teeb väga häid lampvõime vanadest juppidest vanade skeemide järgi normaalse hinnaga. Nimeks on neil Romu. Mul on ka üks tema tehtud 5 vatine head stuudiotöö jaoks.telepoiss wrote:Praeguseks tundub mulle järjest rohkem, et see, millest ma tegelikult unenägusid olen näinud , pole ei kisakõri BDRI ega ka kräsune tweed (5E3), vaid hoopis DRRI (blackface, 22W, 1x12, lampkaja ja -tremolo - tahaks seda vägaväga proovida, aga ikka reaalsetel helitugevustel normaalses ruumis, mitte poe klaaskapis trafode ja kaablite meres vaikselt kiiruga suristada ja sussutada)